Liviu Varciu: “Ana-Maria isi traieste copilaria intr-o emisiune TV!”

In aceasta seara, Liviu Varciu si Ana Maria Barnoschi ii asteapta pe telespectatori la o noua editie “Roata Norocului”, de la ora 20.00.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDe data aceasta, Ana va fi pe parcursul emisiunii alpinist utilitar, spre disperarea colegului sau: “Ana-Maria, dragii mei, isi traieste copilaria intr-o emisiune TV. Mai mare noroc ca asta, de unde? Sa faci ce vrei tu si sa fii si platita pentru asta!”. Raspunsul acesteia nu a intarziat sa apara: “Sunt o fericita, Liviu!”.

Aparent enervat de situatia din platou, Liviu a incercat sa afle de ce colega ei a ales sa mai lucreze la o emisiune daca la “Roata Norocului” este fericita. “Si la WOWBiz ce mai cauti, daca aici esti fericita? Mai dai si tu o mana de ajutor ca au nevoie?”, a intrebat-o acesta. “E un job extra. Spionez!”, a replicat Ana Maria.

Ana Maria Barnoschi: ”Liviu, ai inceput de chelie!”

Aflata suspendata de o franghie, incercand sa curate reflectoarele agatate pe plafonul platoului, Ana Maria il tachineaza pe colegul ei: “Liviu, vezi ca am observant ceva de aici, de sus! Ai inceput de chelie!”

Invitatul special al editiei este Adrian Minune, care va incerca sa ajute un caz umanitar.

Nu ratati, o noua editie incendiara “Roata Norocului” prezentata de Liviu Varciu si Ana Maria Barnoschi, vineri, 25 octombrie, de la ora 20.00, la Kanal D.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate