Liviu Varciu, implicat din nou in "Menage a trois"!

Vedeta Kanal D revine spectaculos in piesa regizata de Sorin Misiriantu, maine seara, incepand cu orele 20:00, la Teatrul Tineretului din cadrul Palatului National al Copiilor

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereSuccesul fabulos reputat cu piesa "Menage a trois" i-a determinat pe actorii spectacolului sa revina pe scena si in aceasta toamna.  Intriga piesei se dezvaluie treptat. Redactia ziarului “Colaps” are doi angajati – pe Andy si pe Norman. Sediul ziarului este intr-un apartament inchiriat. Ziarul se vinde greu. Cei doi au restante la intretinere, iar pentru a salva banii de chirie, Andy se sacrifica si devine amantul proprietaresei, doamna Brown, o batrana cu aere de primadona. In peisaj apare Sophie, o tanara superba care tocmai s-a mutat langa apartamentul celor doi. Din momentul aparitiei fetei, totul se schimba dramatic.

Daca pana acum ziarul mergea greu, de acum situatia e catastrofala. Unul dintre ziaristi nu mai poate sa scrie. E indragostit. Celalalt incearca sa gestioneze situatia, dar se trezeste fara voia sa intr-un triunghi amoros, care risca sa degenereze intr-un ...patrat. Liviu Varciu, alaturi de Ioan Iasaiu si Ioana Nedelea interpreteaza cu mult har rolurile in care au fost distribuiti, intr-o comedie spumoasa, ce nu trebuie ratata!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate