Paparazzi

Liviu Vârciu, lovit de ”vortexul polar”! L-am surprins la cumpărături de... calorifere şi sobe VIDEO EXCLUSIV

Iarna-i grea pentru Liviu Vârciu, un tip îndrăgostit iremediabil de căldură, soare şi mare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Liviu Vârciu, lovit de ”vortexul polar”! L-am surprins la cumpărături de... calorifere şi sobe VIDEO EXCLUSIVicon photo


Liviu Vârciu a fost surprins, în urmă cu ceva timp, de paparazzii WOWbiz.ro în timp ce-şi achiziţiona un calorifer electric de la un magazin de specialitate. Vedeta a părut destul de afectată de temperaturile sub zero grade care au lovit România, ţară lovita de ”vortexul polar”. Vârciu nu s-a oprit doar la a-şi achiziţiona un calorifer, ci s-a arătat interesat şi de o sobă electrică, expusă la intrarea în magazin. El s-a oprit şi s-a uitat cu atenţie la aspectele tehnice ale acesteia. Până la urmă a trecut mai departe, a urcat caloriferul în portbagaj şi şi-a văzut de drum.


Liviu Vârciu este una dintre vedetele care de câţiva ani încoace se tot mută la casă nouă. Ultima oară s-a întâmplat în urmă cu un an şi jumătate, atunci când povestea cu umor că stă singur într-o casă mare care la vremea respectivă încă nu avea curent tras.


”M-am mutat, dar… produc curent, am o bicicletă din asta la care dau la pedale şi produc curent. Tocmai de asta n-am nevoie de sală. Căţelului i-am luat o parteneră ca să aibă şi el”, povestea cu umor Liviu Vârciu.  

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune