Paparazzi

Liviu Vârciu, lovit de ”vortexul polar”! L-am surprins la cumpărături de... calorifere şi sobe VIDEO EXCLUSIV

Iarna-i grea pentru Liviu Vârciu, un tip îndrăgostit iremediabil de căldură, soare şi mare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Liviu Vârciu a fost surprins, în urmă cu ceva timp, de paparazzii WOWbiz.ro în timp ce-şi achiziţiona un calorifer electric de la un magazin de specialitate. Vedeta a părut destul de afectată de temperaturile sub zero grade care au lovit România, ţară lovita de ”vortexul polar”. Vârciu nu s-a oprit doar la a-şi achiziţiona un calorifer, ci s-a arătat interesat şi de o sobă electrică, expusă la intrarea în magazin. El s-a oprit şi s-a uitat cu atenţie la aspectele tehnice ale acesteia. Până la urmă a trecut mai departe, a urcat caloriferul în portbagaj şi şi-a văzut de drum.

Liviu Vârciu este una dintre vedetele care de câţiva ani încoace se tot mută la casă nouă. Ultima oară s-a întâmplat în urmă cu un an şi jumătate, atunci când povestea cu umor că stă singur într-o casă mare care la vremea respectivă încă nu avea curent tras.

”M-am mutat, dar… produc curent, am o bicicletă din asta la care dau la pedale şi produc curent. Tocmai de asta n-am nevoie de sală. Căţelului i-am luat o parteneră ca să aibă şi el”, povestea cu umor Liviu Vârciu.  

Galerie foto  Urmatorul articol