Liviu Vârciu, prima fotografie cu fiul său și al Andei Călin. Cum au fost surprinși

Liviu Vârciu a devenit, în urmă cu două luni, tătic pentru a treia oară.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Liviu Vârciu, prima fotografie cu fiul său și al Andei Călin


In articol:

Liviu Vârciu, prima fotografie cu fiul său și al Andei Călin. Liviu Vârciu se bucură tot mai mult de viața de tătic, mai ales că acum este și tată de băiat. Chiar dacă au trecut deja câteva luni de la nașterea Andei Călin, artistul nu i-a afișat încă fața micuțului pe rețelele de socializare. Recent, Liviu Vârciu a postat o poză alături de băiețelul lui pe Instagram, dar fără să îi arate fața.

Cântărețul pare să fie cel mai fericit atunci când este în postura de tătic, iar asta o spune chiar zâmbetul său de pe față de fiecare dată când este lângă copiii săi. În fotografie se poate observa cum Liviu Vârciu a ieșit la plimbare cu băiețelul lui în cărucior. La descriere, artistul a postat un mesaj emoționant: „La plimbare cu al meu! 🕺🕺🕺”.

Liviu Vârciu, prima fotografie cu fiul său și al Andei Călin

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Bucurie mare în familia lui Liviu Vârciu. Anda Călin a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

De când au devenit părinți pentru a doua oară, Liviu Vârciu și Anda Călin par să se iubească din ce în ce mai mult, iar asta nu o spunem noi, ci o demonstrează cei doi prin gesturile pe care le fac unul pentru celălalt. Iar dacă mulți nu îl credeau pe Liviu Vârciu în stare să fie romantic, ei bine s-au înșelat amarnic.

Citeste si: Drama trăită de iubita lui Liviu Vârciu! Anda Călin, sfâșiată de durere: „Îmi dădeai senzația că niciun rău nu mă poate atinge!”

Citeste si: Ce a apărut pe contul de socializare al lui Liviu Vârciu după ce Anda Călin a născut pentru a doua oară?

Citeste si: Anda Călin a născut! Liviu Vârciu, tătic pentru a treia oară

Anda Călin a fost cea care l-a dat de gol pe tatăl copiilor ei și a dezvăluit ce surpriză i-a făcut acesta la ceas de seară, când nici nu se aștepta. Ei bine, Liviu Vârciu i-a făcut un cadou iubitei lui, un buchet uriaș de trandafiri roșii. Anda nu s-a putut abține și a postat pe rețelele de socializare gestul făcut de artist.

Liviu Vârciu, prima fotografie cu fiul său și al Andei Călin

Toată lumea îl știe pe Liviu Vârciu ca fiind un om pus mereu pe glume, dar iată că prezentatorul tv poate fi și altfel, iar asta știe doar Anda Călin și se pare că este extrem de fericită alături de partenerul ei de viață, mai ales după astfel de gesturi. De când i-a dăruit doi copii, Liviu pare mai îndrăgostit ca niciodată de bruneta din viața lui, iar asta îl transformă într-un romantic incurabil. (Citeste si: Andreea Bălan, sărut pasional cu Liviu Vârciu: „M-a pupat într-o toaletă”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate