Vedete

Liviu Varciu, primele declaratii dupa despartirea de Anda Calin: "Nu-mi mai trebuie dragoste"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Liviu Varciu, primele declaratii dupa despartirea de Anda Calin: "Nu-mi mai trebuie dragoste"icon photo
 
Liviu Varciu a vorbit pentru prima data despre despartirea de Anda Calin, mama fetitei sale. Vedeta a povestit ce planuri de viitor are si sustine ca nu mai are nevoie de dragoste, doar de putere de munca pentru a le oferi fetelor sale tot ce isi doresc.
 
„Sunt un tata ori inconstient, ori genial. Mi-am facut un tatuaj pentru ca fata mea si-a dorit foarte tare si imi tot spune treaba asta de vreo doi ani si jumatate. Si mi-am zis, bai, decat sa se tatueze intr-o scara de bloc, mai bine o iau de manuta si isi face un tatuaj cu mine, m-a zis ca vrea sa scrie „Atata timp cat voi trai” si tu sa-ti scrii „Tu vei fi copilul meu”. Am primit multe mesaje pe Instagram in care m-au felicitat pentru initiativa. 
 
 
Mi-am tatuat copilul la 17 ani, mi-am facut copilul fericit, nu stiu daca am gresit, dar nu mai e ca pe vremea mea, mama ma ducea direct la dezalcoolizare...Eu iau copilul decat in vacanta de vara, acum e in Arad. O vad mai rar, in vacanta de vara sau cateva zile in vacanta de iarna. Nu-mi mai trebuie nunta, nu-mi mai trebuie dragoste, nu-mi mai trebuie nimic...Vreau doar sa muncesc sa aiba fetele mele tot ce isi doresc, sa fiu puternic si sa pot sa le tin pe toate” a declarat Liviu Varciu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune