Liviu Varciu si-a chemat compatriotii la urne. Vezi pe cine a "stampilat" vedeta si care a fost motivul pentru care a votat asa!

Cu doua zile inainte de alegeri, fostul component al trupei LA a postat pe pagina personala de facebook un video in care a facut o analiza a duelului pentru alegerile prezidentiale. ##VIDEO261123##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

In video, Liviu dezbate problema de interes national cu amicul sau, campionul national la motociclism, Catalin Cazacu.

Varciu a dat clar de inteles ca va vota cu Victor Ponta, oferind si cateva argumente in acest sens.

In primul rand, artistul a considerat ca originea germana a lui Johannis nu este de bun augur, el nefiind un vorbitor al limbii lui Goethe. Apoi, faptul ca sibianul ar fi ajuns presedinte, ceea ce s-a si intamplat, iar Victor Ponta ramane prim-ministru pana in 2016, ar duce, in opinia lui Liviu, la un conflict de interese, in care... "ne-ar lua dracu!".fara descriereCampionul l-a motociclism i-a tinut isonul, generand un dialog savuros:

Cazacu: "Sa iesiti la vot, ca cica se dau gratuitati, daca iesim dupa, in Centrul Vechi. Sa fim romani pana la capat. Sa ne cheme cu Escu sau cumva, nume din astea romanesti!"

Varciu: Cum escu, ma? Pe Ponta il cheama escu? Lasa, macar asta a mai stat pe langa astia. A mai invatat. Chiar daca fura, mai fura, dar mai da si pe langa. Din punctul meu de vedere eu ma duc cu Ponta".

La doar o zi distanta, inainte de alegeri Liviu a mai dres-o, indemnand oamenii sa iasa la vot, indiferent de preferinte.

"Asta cu 'nu ma duc la vot pentru ca oricum nu se schimba nimic' este la fel cu 'Nu ma spal pe dinti pentru ca oricum nu ma pupa nimeni'. Pai de-aia nu te pupa nimeni...
Maine votam!",
a scris Liviu pe pagina lui de socializare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate