Liviu Varciu si-a facut de cap de Craciun! A petrecut cu baietii si s-a imbatat crita! "Sa arunce cu piatra acela care n-a baut la viata lui"

Liviu Varciu este un petrecaret convins, iar statutul de burlac i-a permis sa-si faca de cap in continuare. In perioada sarbatorilor, vedeta a petrecut alaturi de baietii din familia lui, iar sticlele si paharele pline au fost nelipsite. ##VIDEO503387##

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereLuat de val si euforia momentului, Liviu Varciu si-a salutat prietenii si admiratoarele de pe internet si le-a aratat cum se distreaza in ziua de Craciun. (Satul de singuratate, Liviu Varciu a cerut-o de sotie! Cine e femeia?)
Varciu nu a mai tinut cont de faptul ca prietenii lui aveau "gura poleita", iar limbajul ar fi putut sa le faca pe multe domnite sa roseasca, drept urmare, a ales sa fie sincer pana la capat. In stilu-i caracteristic, Varciu le-a facut tuturor o urare de sfarsit de an.
"Da, ne-am imbatat! Sa arunce cu piatra ala care nu a baut la viata lui! Sarbatori cu bine si toate cele bune! Am vrut sa va spunem ca suntem beti. Eu lesin! Va pup si va iubesc. Ne-am imbatat!", a transmis Varciu pe pagina lui de Facebook.

fara descriere


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate