Locuieste in Monaco, orasul bogatilor, dar merge cu autobuzul! Mihaela Radulescu si fiul ei au abonamente lunare la transportul in comun!

Chiar daca sta la Monaco, Mihaela Radulescu nu are fite de diva si merge des cu autobuzul. Vedeta a marturisit ca atat ea, cat si fiul ei, au abonamente lunare si ca le place sa sunt tratati cu respect de sofer si calatori.##VIDEO5592##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Marturisesc ca la Monaco, culmea, merg des cu autobuzul, stiu ca pare ciudat, in Bucuresti nu am mers decat la 20 de ani, foloseam tramvaiul, autobuzul sau metroul. Acolo e o bucurie sa mergi cu autobuzul pentru ca nu mai am probleme cu parcarea, mai ales in orase mici cum e Monaco. Parcarea e o problema reala, chiar daca sunt multe. Pana gasesti loc, iti ia 5 minute sa o parchezi, alte 5 minute sa iesi din subsol si atunci autobuzul este preferatul meu si al lui fi-miu, chiar avem abonamente.

Cand vezi soferul care are halat alb, te intreaba pana unde mergi, iti cere scuze daca nu mai ai loc sa stai jos, te ajuta cu bagajele daca mergi pana la aeroport, snt lucruri pe care altii cred ca o le inventez dar asa se merge de civilizat si de frumos acolo. Nu exista aglomeratie, iar barbatii dau locurile doamnelor si domnisoarelor. Cam toata lumea isi poate lua o masina de maxima fita, dar acei oameni bogati nu au nici o problema sa mearga cu autobuzul, masinile electrice sau bicicleta", a marturisit Mihaela pentru Kanal D.

fara descriereMihaela crede ca de vina pentru moda fitelor din Dorobanti sunt femeile care intorc mai repede capul dupa un barbat cu o masina tare decat dupa unul destept dar cu abonament la RATB.

"In zona Dorobantilor, exista niste tineri, ca asa avem mintea la 20 de ani, care se simt mai in siguranta daca ambaleaza motorul, mai ales in fata domnisoarelor. Si femeile au vina pentru ca ele intorc capul mai des dupa un barbat care coboara dintr-o fita de masina decat dupa un barbat inteligent", a mai spus Raduleasca.

De sarbatori, Mihaela este convinsa ca va veni in tara impreuna cu fiul ei care iubeste foarte mult Craciunul in Romania.

"Incercam sa ne adunam intr-un punct, nu se stie daca e Romania, Monaco sau la mijloc. Cred ca va fi aici in tara pentru ca ne este greu sa o deplasam pe bunica. Fiul meu iubeste foarte mult sa petreca sarbatorile aici", a mai adaugat Mihaela.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate