Locuințe sigure și confortabile la preturi accesibile!

Autor: Amalia Florea

De mai bine de 10 ani de zile, domeniul imobiliar s-a aflat și se află într-o continuă dezvoltare, în multe orașe precum și zone importante ale tarii fiind ridicate an de an noi spatii și complexe rezidențiale pentru care există de asemenea și o cerere constantă, multe persoane fiind în căutarea unei case noi care poate să fi cât mai aproape de locul de munca, într-o zonă mai izolată, unde să nu existe atât de multă aglomerație urbană și zgomot, să existe în zona multe puncte de interes și tot așa.

Fară îndoială că unul dintre cele mai aglomerate orașe este capitala, unde și aici de construiesc noi clădiri atât în oraș cât și la marginile acestuia, an de an, acestea extinzandu-se și mai mult spre localitățile din zonă și astfel, zona metropolitană devine și mai mare.

Motivul pentru care acest oraș este atât de aglomerat este acela că, fiind capitala tarii, multe companii au aici sediile centrale dar și spatiile de lucru în cazul unora dintre acestea și de asemnea, exista mai multe posibilități în toate privințele. De-a lungul anilor multe persoane au început să vina în acest oraș că și studenți, au reușit după aceea își găsească locuri de muncă tot în această zonă și au decis astfel să se și stabilească în oraș sau în apropierea acestuia. Primul pas desigur, este constituit de găsirea unei chirii, într-o garsoniera, apartament sau cămin, fiind aprope imposibila achiziția unei case după doar câțiva ani de la terminarea studiilor.

Totodată, asta se fac doar prin accesarea de împrumuturi bancare și astfel, trebuie indelinite diverse condiții pentru că o persoana să poată obține un astfel de împrumut. În achiziția unei locuințe, indiferent de tipul acesteia, multe persoane fac greșeli încă din start. Mulți se gândesc că daca este mai ieftin e mai bine însă trebuie să ne gândim nu numai la prețul acesteia cât și la calitatea ei. Desigur, atunci când ne decidem, vizitam dinainte locația.
Într-un bloc nou construit care nu este încă dat în folosință ne putem alege și etajul, apartamentul sau garsoniera care ni se pare că mai buna și așa mai departe.

Putem de asemenea să verificam în mod constant lucrările care urmează a se face astfel încât să fim siguri că totul este în ordine. În multe cazuri avem posibilitatea de a plati mai mult în plus daca vrem și altceva sau vrem de exemplu că o instalație sanitara să fie făcută și mai bine, țevile de apa sau de gaza instalate într-un fel anume și așa mai departe. Pentru că este vorba despre o locuință care în primul rand este a noastră și pe care o să o avem poate că pentru tot restul vieții, este indicat că totul să fie realizat cât mai bine încă de la început iar modificaril, reparațiile ulterioare să se poată face mai ușor, cu costuri cât mai mici. Cei ce sunt în căutarea unei noi locuințe, în special o garsoniera pot alege dintre numeroasele garsoniere Sudrezidential.ro disponibile în multe zone ale orașului București și în împrejurimi. Realizate după cele mai bune standarde de calitate și siguranță, acestea reprezintă alegerea perfecte pentru prima casa. Spațioase și bine poziționate, acestea sunt numai bune pentru o persoana sau doua, un cuplu, oferind suficient spatiu.

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Visul oricărei persoane, a oricărei familii, este cu siguranță acela de a locui la casa, unde să aibă la dispoziție mai mult spatiu liber, camere mai mari și mai multe, o curte sau o gradina. Însă preturile acestora le fac inacesibile pentru multe persoane. Din păcate, datorita salariilor pe car mulți le au, nu este atât de ușoară obținerea unei sume de bani suficienta pentru o casa, cel puțin nu pentru una așa

cum și-ar dori și astfel, apleaza și la soluții alternative, precum apartamentele și garsonierele mai sus menționate. De asemenea, mai exista și cei ce au deja o locuință a lor însă simt nevoie să mai aibă o alta locație unde să poată sta la nevoie, că atunci când sunt ocupați, au ceva important de realizat și așa mai departe.

Daca nu dorim să locuim în permanență în capitala ci mai degrabă doar în timpul saptamanaii, cât mergem la munca, o garsoniera este mai mult decât suficienta. Asemeni unei alte locații, poate fi echipata cu tot ceea ce este nevoie, astfel încât să putem să și găsim sau să realizăm alte activități necesare. Printr-o investiție mai mare, orice lucru poate deveni posibil chiar dâcă asta ar putea însemna să găsim un loc de munca mai bine plătit sau să ne căutăm și un loc de muncă suplimentar pe lângă cel deja existent. Desigur, în multe cazuri, acolo unde este vorba deja despre cupluri sau familii, ambii soți/parteneri contribuie la obținerea sumelor necesare, dacă amândoi au locuri de muncă. În acest fel, se poate opta și pentru ceva mai scump, care să aibă o calitate și mai bună.

O datăcu apariția copiilor într-o familie este nevoie fară îndoială să un spațiu mai mare și astfel, în timp, poate fi ales un nou apartament sau o casa, o variantă mai optimă, dat fiind faptul că prețurile acestora nu sunt cu mult mai mari decât al unui apartament cu 3 camere sau cu 4 camere și în plus, oferă și mai mult spațiu util, posesorii având posibilitatea că în timp să se extindă, cu mai mult camere sau cu alte construcții în spațiul disponibil. Așadar, posibilitățile sunt în acest caz și mai mult

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Chinezesc OCTOMBRIE 2022. Află ce îți rezervă astrele în luna octombrie. Vezi care este elementul tău chinezesc

Horoscop Chinezesc, luni, 3 octombrie 2022. Previziuni astrale la începutul lunii octombrie

Astrele fac schimbări în carierele zodiilor pe 3 octombrie 2022. Doi nativi își fac curaj pentru a fi remarcați

Horoscopul zilei vine cu sfaturi importante pentru Balanțe, Gemeni și încă 5 zodii

Toni Iuruc e terminat! CE FACE SIMONA Halep după divorț! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Ar putea fi ultimul an când trecem la ora de iarnă. Care este motivul

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies