Locuitorii unui ansamblu rezidential, terorizati de porcii mistreti din Padurea Baneasa

In ultima perioada, mai multe persoane care locuiesc intr-un ansamblu rezidential situat chiar in Padurea Baneasa s-au plans ca s-au intalnit cu mistreti, in timp ce se plimbau sau, pur si simplu, se intorceau acasa de la serviciu. Cele mai multe intalniri de gradul 0 cu fiarele au avut loc pe un drum care strabate Padurea Baneasa. "Vanduta" de dezvoltatorul imobiliar ca drum public, strada pietruita este, de fapt, construita fara autorizatie, pe teritoriul Romsilva, si trece prin habitatul natural al animalelor din Padurea Baneasa. ##VIDEO4427##

Distribuie pe:

fara descrierePorcii mistreti ii terorizeaza pe oamenii care locuiesc langa Padurea BaneasaDupa ce mai multe persoane au raportat ca s-au intalnit cu porcii mistreti in Padurea Baneasa, dar mai ales cazul femeii cu doi copii care a fost fugarita de un porc mistret in aceeasi zona, au dat nastere unor intrebari: "De ce oamenii se intalnesc atat de des cu fiarele salbatice? Cine ar trebui sa-i protejeze? Ce cauta porcii mistreti la portile caselor?" Reporterii WOWbiz.ro au reusit sa afle raspunsul: Porcii sunt in habitatul lor, la ei acasa - cu alte cuvinte, iar oamenii le-au invadat teritoriul. Lucian D., o persoana care are teren in aceeasi zona, ne-a povestit cum a ajuns o poteca din Padurea Baneasa sa fie drum public facut de un dezvoltator imobiliar, desi acea zona apartine de Romsilva.

"La intrarea pe acel drum, scrie foarte clar "Drum forestier, Acces auto interzis". De aici este, pana la urma, habitatul lor, al animalelor. Si eu m-am intalnit cu porci mistreti. Dar oamenilor nu li s-a spus acest lucru. Ei au impresia ca ies sa se plimbe intr-o zona sigura a padurii si, din aceasta cauza, se pot intampla nenorociri. Unii au caini, altii au copii. Aceste lucruri pot irita si mai tare o fiara salbatica", ne-a explicat Lucian.

Acum, cumparatorii de apartamente din acea zona sunt disperati: "Avem copii si ne e frica sa-i mai lasam sa iasa din casa!". Oamenii se plang, pe buna dreptate, de pericolul care-i poate pandi si la usa locuintei. Pe de alta parte, nici porcii mistreti nu sunt vinovati, acestia fiind pe teritoriul lor. Singurele intrebari ramase fara raspuns sunt: "De ce Primaria Municipiului Bucuresti a permis aceste constructii si de ce n-au facut nimic nici acum, cand viata oamenilor este pusa in pericol?"

Imagini: Ionut Paun


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate