Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România nu mai suportă jignirile la adresa iubitei sale: „Au mers mult prea departe”

Elena Marin de la Survivor România duce lupte grele cu unii concurenți. Logodnicul ei are un singur regret: nu o poate apăra.

Elena Marin și logodnicul ei
Elena Marin și logodnicul ei
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România și a demonstrat în nenumărate rânduri asta prin punctele prețioase pe care le-a adus echipei.

Cu toate acestea, în tabăra faimoșilor s-a iscat, încă de la începutul emisiunii, un conflict între ea și Zanni, iar pe parcurs și cu alți concurenți. Andrei Matto, logodnicul Elenei Marin este profund afectat de secvențele în care partenera sa de viață este făcută cu ou și cu oțet de alți concurenți. Est cu atât mai greu pentru el că nu este acolo să o poată apăra de răutățile celorlalți. 

Elena Marin și logodnicul ei
Elena Marin și logodnicul ei

Logodniciul Elenei Marin de la Survivor România, extrem de afectat de injuriile care îi sunt aduse

Andrei este complet dezamăgit de atitudinea unor colegi din cadrul emisiunii la adresa logodnicei sale. Elena și Zanni au pornit un război care este departe de a se încheia prea curând. Artistul a jignit-o în nenumărate rânduri și nu a fost singurul. Logodnicul ei suferă de fiecare dată când mai începe un scandal, un conflict, o discuție între ea și ceilalți faimoși.

Este cu atât mai greu când nu poate să facă nimic, căci ea este în Republica Dominicană și nu are voie să aibă contact cu familia.

Andrei se arată cu atât mai revoltat cu cât jignirile au căpătat o altă amploare. Bărbatul spune că este absolut inadmisibil și că s-a mers prea departe cu răutățile unor faimoși. 

Citeste si: Românii se vor putea opera gratuit în sistemul sanitar privat! Noul OUG va aduce mai multe schimbări în Sănătate- bzi.ro

Citeste si: Logodnicul Faimoasei Elena Marin: ”Am văzut-o afectată”! Ce spune despre Jador

„Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat. Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea, nu a putut s-o accepte niciodată, tocmai pentru că nu o cunoaște și nu o simte. Din păcate, răutatea „a sărit calul” în acest scandal, iar injuriile și jignirile au mers mult prea departe.

S-au rostit prea multe jigniri despre aspectul ei fizic.

Jignirile bazate pe defectele fizice ale unui om dau dovadă de imaturitate, de lipsă de respect. Mi s-a părut josnic și lipsit de sens. Despre injurii, nici nu mai vorbim. Elena a declarat, în repetate rânduri, că i s-au adus injurii la adresa familiei și nu numai, fapt care este, pur și simplu, incalificabil”,  a explicat Andrei pentru impact.ro. 

Elena Marin și logodnicul ei
Elena Marin și logodnicul ei

Andrei, logodnicul Elenei Marin, cel mai mare susținător al ei: „D emonstrează că este o femeie extrem de puternică”

Deși a existat un conflict între Elena Marin și logodnicul ei când aceasta a ales să participe la Survivor România, iar tânărul i-a dat de înțeles că nu o va aștepta, ei bine iată că s-a arătat a fi cel mai mare susținător al ei. Andrei este mândru de performanțele partenerei sale de viață și își dorește să o vadă câștigătoare, pentru că, spune el, este singura femeie care a rezistat în competiție de la începutul ei și până în prezent. 

Citeste si: Zanni se răzbună pe Elena Marin pentru eliminarea Anei Porgras de la Survivor România. „Ai vrut să fii ultima fată de aici. Du-te și împușcă-te!”

„Elena demonstrează că este o femeie extrem de puternică, sunt mândru de ea, iar parcursul ei nu este o surpriză pentru mine. În momentul de față, a rămas singura concurentă prezentă de la începutul competiției, iar acest lucru vorbește de la sine. Pentru femei, este mult mai greu să reziste în acele condiții, deoarece intervin anumite probleme de sănătate pe care bărbații nu le au. Cu toate astea, rezistă eroic și chiar crește în evoluții, deși înfruntă concurente mult mai proaspete. Chiar dacă e izolată de trei luni si jumătate, jungla nu a schimbat-o. Elena a rămas la fel, cea pe care o știu: luptătoare, perfecționistă, sensibilă și foarte frumoasă”, a mai declarat Andrei, pentru aceeasi sursă citată . 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

”Zanni ar face orice să scape de Jador și de Elena Marin”! Logodnicul Elenei a devoalat strategia Faimosului

Ana Porgras nu poate privi imaginile cu Zanni după eliminarea ei de la Survivor România! Adevărul despre relația lor

Survivor România, 9 aprilie. Se reaprinde conflictul dintre Zanni și Elena Marin: ”Ești atât de șarpe..”. Faimoasa izbucnește în lacrimi!

Horoscop Zilnic Marți 22 Iunie 2021: O stare de spirit plină de energie pozitivă atrage cu sine succesul și fericirea

Un actor extrem de cunoscut, în stare GRAVĂ! În cele din urmă, probabil că mă va ucide

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Fenomene paranormale înfricoșătoare. Morții de Covid au trimis mesaje. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies