Logodnicul Elenei Marin, ironii fine pentru Faimosul Sebi! ”Și mai zicea că Elena se victimizează”

Logodnicul Faimoasei Elena Marin a vorbit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre acuzațiile referitoare la sinceritatea afișată de partenera lui de viață, fiind câțiva concurenți care o acuză constant că ar fi prefăcută și că s-ar victimiza.

Elena Marin
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Elena Marin, singura dintre fetele care concurează la Survivor România 2021 care a rezistat încă de la începutul competiției, a fost acuzată adeseori că se victimizează, lucru pe care logodnicul ei, Andrei, îl neagă la modul cel mai serios.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România nu mai suportă jignirile la adresa iubitei sale: „Au mers mult prea departe”

”Eu o cunosc bine pe Elena. Nu, nu se victimizează, dar crede că dacă joacă corect, așa ar trebui să o facă toșți, lucru care, evident, nu se întâmplă. O înțeleg perfect, știu cât îi este de greu acolo, mai ales că luptă de trei luni și jumătate pentru visul ei de la Survivor. Nu trebuie să uităm că este singura dintre fete care este de la începutul competiției acolo, dacă se victimiza, nu rezista atât de mult”, ne-a spus, în exclusivitate, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Citeste si: ”Zanni ar face orice să scape de Jador și de Elena Marin”! Logodnicul Elenei a devoalat strategia Faimosului

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

În altă ordine de idei, ne-a dezvăluit el, a rămas surprins de felul în care a reacționat Sebi, unul dintre cei mai mari contestatari ai Faimoasei Elena Marin, în momentul în care Faimoșii au ajuns la Consiliul de Nominalizare și de Eliminare, atunci când Zanni încă nu se știa că a devenit favoritul publicului.

Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei, acuzând-o că se victimizează. Totuși, victimizarea a fost armă lui Sebi în consilii. Culmea, echipa l-a ajutat chiar și împotriva dorinței lui, iar Zanni a preferat să o nominalizeze pe Elena, vorbind de o strategie, nu de un vot clar ”dedicat”, așa cum, de altfel, spunea cu ceva timp înainte că o va face.

Elena Marin
Elena Marin si logodnicul ei, Andrei

Iar Sebi, dacă lumea își amintește, reacționează exact ca și când el ar fi o victimă, se supără, nu mai socializează cu prietenii lui din echipă, se ceartă cu toată lumea, le spune tuturor că el știe că e pe lista neagră... Păi asta nu e victimizare? ”, ne-a spus, în exclusivitate, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Citeste si: Premieră absolută la Survivor România 2021! Legătura ciudată dintre Consiliul de Eliminare pentru Faimoși și topul eficienței

Zanni a nominalizat-o pe Elena Marin ca să îl protejeze pe Sebi?

„O să vedeți cum o să voteze echipa asta cele mai bune persoane, pentru că unii vor să rămână cei mai proști, să aibă șanse mai mari. Pe teatrul ăla ieftin, nu mă așteptam să iasă. Nu pot să accept că Elena s-a bucurat că a plecat Ana afară, să rămână ea cea mai bună”, le-a spus Zanni celor din tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2021, înainte de consiliul de nominalizare, fără să știe că va deveni favoritul publicului.

Elena Marin
Elena Marin si Sebi s-au certat in repetate randuri

”Îmi pare rău că a trecut prin emoțiile nominalizării. Elena, în modestia ei, sunt convins că nu își poate imagina cât de susținută este aici, în țară. Oamenii o apreciază și o votează și le mulțumim pentru asta. Cât despre cel care a nominalizat-o, cred că a împachetat frumos acțiunea să. Să fim serioși, concurentul care a susținut de la început că e pe cont propriu și ar face orice să câștige, acum vrea binele echipei? Zanni ar face orice să scape de Jador și de Elena Marin, ar fi cel mai fericit dacă ei ar fi eliminați. Se vede clar că are o problema cu cei doi, argumentele sunt din ce în ce mai evidente. Spre exemplu, Elena a discutat cu colegele noi și le-a sfătuit despre joc și camp, fără să atace vreun coleg. În schimb, Zanni nu a ratat ocazia să folosească noi jigniri la adresa Elenei, atât în prezența ei, cât și în față noilor colege”, ne-a spus, după nominalizare, în exclusivitate, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Antonescu, mesaj incredibil pentru Faimoasa Elena Marin! Ce îi transmite fostei colege

Zanni se răzbună pe Elena Marin pentru eliminarea Anei Porgras de la Survivor România. „Ai vrut să fii ultima fată de aici. Du-te și împușcă-te!”

Logodnicul Elenei Marin ne-a dezvăluit cel mai mare secret al Faimoasei de la Survivor România 2021! Exclusiv

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Total INTERZIS pentru cei care s-au vaccinat cu PFIZER! Informația momentului pe care toată lumea trebuie să o știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Adio, libertate? Valul 4 vine peste România. Anunțul este terifiant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies