Logodnicul Elenei Udrea s-a trezit cu bani lipsa in contul bancar! Adrian Alexandrov vrea sa reclame la politie o posibila frauda!

Logodnicul Elenei Udrea vrea sa mearga la politie pentru a reclama disparitia unei sume de bani din contul sau personal.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a avut parte de o experienta extrem de neplacuta, zilele trecute. Tanarul a constatat ca din contul sau bancar s-a evaporat o suma destul de importanta: 630 lei. Ingrijorat de faptul ca ar putea fi victima unei fraude, Alexandrov a mers la banca sa reclame disparitia banilor.

De acolo a aflat cu stupoare ca banii respectivi au fost virati de catre reprezentantii institutiei bancare in contul unui executor judecatoresc, care a avut de recuperat cuantumul unei amenzi rutiere neachitate. Problema este ca in perioada invocata de executor, Alexandrov nu se afla in tara. Mai mult, el nu a primit nici un fel de instiintare din partea autoritatilor – politie, CNADNR sau ANAF ca ar avea sume restante. De asemenea, nici reprezentantii bancii nu l-au anuntat ca are poprire pe cont.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate