Logodnicul Faimoasei Elena Marin: ”Am văzut-o afectată”! Ce spune despre Jador

Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor România 2021, a vorbit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre ce se întâmplă în show, despre deciziile luate de concurentă și despre Jador.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Pentru a treia săptămână la rând, Elena Marin a devenit favorita publicului din echipa Faimoșilor și a luat decizia de al nominaliza pe Sebi, chiar dacă, într-un final, eliminată a fost amica ei, Andreea Antonescu.

Citeste si: Simona Hapciuc a reacționat dur, după ce Elena Marin a ieșit din nou favorită la Survivor România! "Nu sunt de acord cu victimizările ei"

”A 3-a saptămână consecutivă în care a ieșit favorită înseamnă enorm, e un vis frumos pentru ea. Știu de acasă că nu se aștepta să iasă favorita publicului vreodată (așa cum a spus și ea), am vorbit despre asta înainte să plece, Elena fiind un om extrem de modest. Dar se pare că oamenii apreciază atât evoluția sportivă, cât și sufletul ei, motiv pentru care le mulțumim celor care au votat-o”, ne-a spus, în exclusivitate, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Elena Marin
Elena Marin s-a imprietenit cu Catalin Morosanu de la Faimosi

Citeste si: Ionuț Cercel, devastat la priveghiul tatălui său. Ce a strigat în fața tuturor- bzi.ro

În altă ordine de idei, Andrei a comentat deciziile luate de Elena Marin cu privire la nominalizarea pentru eliminare făcută. ”Nominalizarea Elenei a fost cea corectă, indiferent din ce punct de vedere privim. Dacă ne uităm în clasament, Sebi stă cel mai rău pe cifre, dintre toți faimoșii prezenți la consiliu, Andreea fiind deja nominalizată, iar Roxana Nemeș, absentă din motive medicale.

În schimb, trebuie să recunosc, am văzut-o afectată de eliminarea Andreei Antonescu, am văzut că s-a consumat enorm în acel moment. Andreea, așa prieteni să tot ai! O voi felicita pe Elena, când se va întoarce în țară, pentru valorile ei și pentru faptul că nu a renunțat la aceste valori nici măcar în cele mai grele condiții. Prietenul adevărat se vede la greu, nu la bine”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Jador
Jador s-a intors, in carje, in echipa Faimosilor de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Elena Marin rămâne preferata publicului la Survivor România! „Vreau să ajung în Marea Finală!” Pe cine aruncă în cursa pentru eliminare

De asemenea, Andrei a momentat și apropierea evidentă a Elenei Marin de Cătălin Moroșanu și de Jador, cei trei formând, pare-se, o echipă care încearcă să lupte împotriva influenței tot mai mari a grupării conduse de Zanni și de Sebi.

”Nu cred că sunt întâmplătoare apropierile Elenei de Moroșanu și de Jador. Sunt oameni sufletiști și sunt sigur că acesta este motivul, pentru că toți trei par să fie pe aceeași lungime de undă când vine vorba de competiție și de felul lor de a fi. Toți vor să câștige, dar vor să o facă onorabil... Eu, pe de altă parte, încă mai sper la o minune pentru Jador, e un "nebun" frumos, bun pe traseu și cu suflet mare, merită să continue la Survivor România 2021”,  ne-a mai spus Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Elena Marin
Elena Marin si Andrei, logodnicul Faimoasei

Logodnicul Elenei Marin: ”Sebastian e veriga slabă”

”Sunt curios când Sebastian va recunoaște că el este, de fapt, veriga slabă. Văd că, până acum, a reușit să aducă un procentaj al eficienței de o treime, în schimb nu se ferește să îi atace pe toți cei din preajma lui... Echipa din care face parte el, în tabăra Faimoșilor, ignoră complet comportamentul lui și îi numesc pe ceilalți verigi slabe(...) În schimb, ceea ce văd eu e că Sebastian face atmosferă, iar discursurile lui, deși articulate greu, indică că nu are respect față de nimeni.(...)

Citeste si: Finul lui Cătălin Moroșanu îl face praf pe Zanni după declarațiile făcute la Survivor România 2021!

Și, ca fapt divers, sunt curios dacă cei care susțin că sunt atât de corecți, cei din echipa lui, îl vor nominaliza atunci când se va pune problema... pentru că rezultatele lui sportive sunt, sincer, cele mai slabe din echipa Faimoșilor de la băieți”, ne-a spus, în exclusivitate, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Logodnicul Faimoasei Elena Marin a răbufnit! ”Sunt curios când Sebastian va recunoaște că el este, de fapt, veriga slabă”

Simona Hapciuc i-a făcut praf pe Zanni și Sebi de la Survivor România 2021! ”Fraierilor!” Video

Elena Marin de la Faimoși și logodnicul ei, actori pentru o zi! Imaginile de senzație cu favorita publicului de la Survivor România 2021

Horoscop 19 Septembrie 2021: Taurii au parte de surprize plăcute, Leii vor avea o zi plină de peripeții

Tragedie în România! Elena Merişoreanu, internată de urgenţă la spital. Are COVID

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

E DESCOPERIREA momentului! O plantă din care se face vin are eficiență maximă anti-coronavirus

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies