Logodnicul Faimoasei Elena Marin, pe șleau despre situația concurentei: ”Sigur își va reveni...”

Logodnicul Faimoasei Elena Marin a vorbit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre aparenta scădere de formă a concurentei de la Survivor România 2021, dar și despre problemele pe care aceasta le are în competiția fenomen difuzată de Kanal D.

Elena Marin
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, consideră Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin, iubita lui este, acum, sub ”tirul” lui Zanni, aflat și el într-o evidentă scădere de formă, dar pe care o ascunde dând vina pe colega lui de echipă.

Citeste si: Zanni este favoritul publicului la Survivor România pentru a doua săptămână la rând. „S-au trezit susținătorii mei!”

”Este un moment mai greu pentru ea, mai ales că a apărut și acea accidentare minoră. Totuși, pe plan sportiv, cred că ar trebui să se laude mai mult. Am văzut că au apărut discuții, în camp, despre o perioadă proastă a Elenei, la doar 2 jocuri distanță de săptămâna în care a adus 8 puncte! Bineînțeles că discuțiile au fost începute de Zanni, deși forma lui sportivă e una slabă,  în ultimele săptămâni. Am văzut că a pierdut 2 puncte într-o zi contra lui Sorin, ceea ce nu i se întâmpla până acum. Lucru care nu e un capăt de țară, mi se pare firesc, după atâtea luni, să apară și oboseala, la fiecare dintre ei. Totuși, băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca pe Elena. De la începutul competiției până în prezent, Zanni a vorbit mai mult despre Elena Marin decât despre el sau despre echipă”, spune Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin, ironii fine pentru Faimosul Sebi! ”Și mai zicea că Elena se victimizează”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Mai mult decât atât, acuzațiile care i-au fost aduse Faimoasei l-au deranjat enorm. ”Poți spune despre Elena că e cea mai slabă, doar dacă ai ceva cu ea, evident.

Culmea, antipatia lui se răsfrânge și asupra persoanelor apropiate Elenei, pe care le-a denigrat constant, Amna, Andreea Antonescu, Cătălin Moroșanu, Jador. Îmi amintesc ce spunea Zanni despre Andreea Antonescu, că e un om mișto, că social e foarte ok. Brusc, și-a schimbat părerea și a jignit-o public, cu ușurință.

Elena Marin
Elena Marin si Zanni, scandaluri fara sfarsit

Așadar, cred că sunt doar câteva zile mai grele pentru ea, așa cum tuturor li se întâmplă, dar sunt convins că își va reveni, pentru că Elena, deși este sensibilă, este extrem de puternică și de ambițioasă.

Elena nu va fi niciodată mahalagioaică, ea nu știe să se certe, din păcate pentru ea, dar continui să cred că binele învinge întotdeauna răul, iar cheia succesului nu este tupeul, de aceea îi trimit toată forța de care are nevoie și o susțin până în pânzele albe”, ne-a mai spus Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Citeste si: EXCLUSIV| Cătălin Moroșanu, declarații sincere despre Elena Marin! Ce și-au spus când nu i-a auzit nimeni: "I-am zis niște chestii foarte profunde"

”Elena nu se victimizează”

”Eu o cunosc bine pe Elena. Nu, nu se victimizează, dar crede că dacă joacă corect, așa ar trebui să o facă toșți, lucru care, evident, nu se întâmplă. O înțeleg perfect, știu cât îi este de greu acolo, mai ales că luptă de trei luni și jumătate pentru visul ei de la Survivor. Nu trebuie să uităm că este singura dintre fete care este de la începutul competiției acolo, dacă se victimiza, nu rezista atât de mult.

Elena Marin
Elena Marin si Andrei, logodnicul ei

Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei, acuzând-o că se victimizează. Totuși, victimizarea a fost arma lui Sebi în consilii. Culmea, echipa l-a ajutat chiar și împotriva dorinței lui, iar Zanni a preferat să o nominalizeze pe Elena, vorbind de o strategie, nu de un vot clar ”dedicat”, așa cum, de altfel, spunea cu ceva timp înainte că o va face”, ne-a mai spus Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Răzvan Botezatu îl face praf pe un Războinic de la Survivor România 2021! ”Mi se pare cel mai varză”

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România nu mai suportă jignirile la adresa iubitei sale: „Au mers mult prea departe”

Andreea Antonescu, mesaj incredibil pentru Faimoasa Elena Marin! Ce îi transmite fostei colege

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Scandal cu Diana Șoșoacă la televizor: „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies