Lola, declarație șoc pentru iubitul ei direct de la Survivor România. ”Vreau să ne căsătorim!” Ce surpriză o așteaptă, însă, în țară, pe războinică

Lola se gândește deja la o căsătorie cu bărbatul pe care îl iubește în România

Autor: Lia Popescu

In articol:

Lola de la Survivor România este pusă pe fapte mari la întoarcerea în țară! Războinica s-a decis să facă ea primul pas și, direct din Republica Dominicană, i-a transmis iubitului ei care o așteaptă în România că vrea să își unească destinele cu el.

Totul a fost spus la proba de comunicare câștigată de echipa albastră, atunci când, la o discuție video cu prietenii săi, blonda le-a cerut să îi transmită lui George că trebuie să... pregătească inelul.

Ar fi și cazul să trecem la următorul pas! Îi tot dau semnale de aici ”, a spus, cu zâmbetul pe buze, Lola, care, pe de altă parte și-ar fi dorit din suflet să își vadă iubitul, care abia își aniversase onomastica de Sf. Gheorghe, să îi transmită cel mai călduros mesaj direct din show.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Lola de la Survivor România și George formează o pereche frumoasă

Dacă în ceea ce o privește pe Lola, sentimentele pentru George sunt puternice, ei bine, și bărbatul o adoră pe războincă.

Drept dovadă, în urmă cu două luni, prezent la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, el a caracterizat-o extrem incredibil de frumos. ”Este cea mai fascinată persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Pe lângă faptul că este puternică, ea poate fi și sensibilă, cu un suflet enorm. Suntem împreună de un an și trei luni și simt că o iubesc dintotdeauna, este sufletul meu pereche”, a spus George, prietenul războinicei, la WOWbiz.ro!

Citeste si: Cearta apriga intre Elena si Ghita! Si-au spus jigniri grave! "Ies din competitie dar te tund cheala!" Iata de la ce anume a plecat totul si ce reactii dure s-au starnit din nou in tabara Faimosilor!

Citeste si: ​Topul kilogramelor – Cezar Juratoni castigator; afla cate kilograme au slabit concurentii de la „Survivor Romania”

Citeste si: Faimosul Sonny Flame și războincul Cristian au rămas în Dominicană din cauza pandemiei! Ce se întâmplă cu cei doi după ce au fost eliminași de la Survivor România

Lola de la Survivor România se căsătorește la întoarcerea în țară! ” M-am gândit mult la acest lucru”

Mai mult decât atât, este mai mult ca sigur că Lola de la Survivor România se căsătorește la întoarcerea în țară, întrucât, George deja s-a gândit la achiziționarea inelului de logodnă. ” M-am gândit mult la acest lucru, de când ea este plecată! Îmi doresc să rămână cât mai mult acolo, dar aș vrea să o am alături de mine! Sunt sentimente care mă încearcă. Însă, mai am răbdare! Am văzut că o parte din ea își dorește să vină acasă, fiindcă îi este dor de mine și mă așteaptă să vin cu inelul la aeroport, dar mai are un cuvânt de spus în competiție”, a declarat bărbatul care vorbit puțin și despre bijuteria pe care i-o va pune iubitei sale pe deget. ”Deocamdată nu am cumpărat inelul, dar cu siguranță o voi face cât mai repede, pentru că atât eu, cât și Lola ne dorim același lucru. Noi avem o conexiune destul de bună la distanță și chiar m-am gândit la chestia asta fix în ziua în care i-am trimis un mesaj de la mine, exact atunci a câștigat proba de comunicare”, a comentat George la ”Ștafeta mixtă”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies