Lora a recunoscut de ce nu face nuntă cu Ionuț Ghenu! „Am fost tot timpul nehotărâți”

Lora și Ionuț Ghenu se iubesc de mai bine de trei ani, dar nu au făcut încă nuntă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Lora și Ionuț Ghenu spun că vor să facă nuntă ceva timp, dar au tot amânat momentul. Frumoasa cântăreață a și prins buchetul de la nunta Andreei Bălan, semn să urmează să îmbrace și ea rochia de mireasă.

„Asta e treaba cu buchetul? E primul buchet pe care îl prind. A fost o întâmplare ciudată, pentru că eu nu m-am mișcat de pe loc. Eu doar am întins mâinile să nu-mi vină în cap. E un semn că eu trebuia să prind buchetul Andreei Bălan și să am voalul ei ca amintire de la nuntă. Nu știu când mă căsătoresc, aș vrea să știu. Sigur voi spune când va fi.

Este primul lucru pe care îl tăiem de pe listă tot timpul. Fiind împreună tot timpul rezolvăm chestiile care sunt de carieră, de familie, de casă. Nu ne gândim la asta. Și el mă mai întreabă dacă mai punem data asta odată. Niciodată nu avem timp să vorbim mai mult despre asta. Am fost tot timpul nehotărâți la locație, dar discutăm despre asta. Ne dorim o petrecere de relație”, a declarat Lora pentru VIVA. 

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Marius era în pădurea din Poiana Brașov, când ceva i-a atras atenția! Nu mai văzuse așa ceva niciodată: „Prietenii mei nu m-au crezut nicio secundă”

fara descriere

Toată lumea a crezut că Lora și Ionuț Ghenu au făcut nuntă

În urmă cu aproape un an au apărut zvonuri cum că Lora şi jumătatea ei ar fi oficializat relaţia în secret. Artista nu a dat nicio declaraţie la momentul respectiv, însă, ulterior, a povestit că ea ș Ionuț Ghenu s-au logodit în biserică în cadrul uneri ceremonii intime.

„Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este vechea treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină. Nu sunt însărcinată. Este foarte posibil la anul să am mai mult timp pentru asta”, a declarat Lora anul trecut, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate