Lora, atacată pe internet! A fost făcută matracucă. Reacţia incredibilă a artistei

Una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi, Lora, a avut parte de momente mai puţin plăcute pe reţelele de socializare, după ce un internaut i-a adresat cuvinte mai puţin digerabile.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O persoană i-a transmis un mesaj negativ cântâreţei Lora, iar artista a reacţionat imediat. După ce a postat o imagine dintr-o emisiune la care a luat parte, a avut parte de o critică din partea unei femei, spunând că Lora este o ”matracucă”.

„Matracuco, mai stai la emisiune că nu mai vreau să te văd şi să te aud? Mă disperi, dispari de unde nu îţi este locul!”

, este comentariul femeii.

Lora a reacţionat la comentariul negativ al femeii respective: „Cu tot respectul, dar dumneavoastră sunteţi singura needucată. În primul rând jigniţi complet gratuit, în al doilea rând nu aveţi ce căuta pe pagina unui artist pe care nu îl apreciaţi. După un calcul simplu, eu chiar cred ca dumneavoastră vi se potrivesc ambele apelative. Şi "matracucă" şi "needucată"”

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Clipul care a devenit viral în doar jumătate de zi! Elevii unei şcoli din Piteşti cântă "Treceţi, batalioane române, Carpaţii"

Doliu în lumea cinematografică! A murit creatorul care va rămâne un erou pentru cei mici

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Se vor da extrem de mulți bani pe lângă pensie. Cine sunt românii norocoși

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Interzicerea tehnologiilor de recunoaștere facială. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies