Lora, declarații uluitoare după ce a postat o fotografie într-o ipostază provocatoare. Cum au reacționat fanii

Lora a primit zeci de mesaje de la fani de-a lungul timpului pe conturile sale de socializare, dar de data aceasta se pare că lucrurile au scăpat de sub control. Fanii au criticat-o aspru în legătură cu ultimele fotografii postate. Cântăreața a dat curs imediat replicilor primite.

Distribuie pe:

Lora, declarații uluitoare după ce a postat o fotografie într-o ipostază provocatoare


In articol:

Din cauza pandemiei de Coronavirus, Lora împreună cu iubitul ei au rămas blocați în Bali, iar de atunci, artista postează diferite fotografii în ipostaze provocatoare. Fanii acesteia nu au stat cu mâinile în sân și fie au comentat ceva pozitiv, fie au găsit ceva negativ de spus despre pozele vedetei. Unul dintre comentariile fanilor a scos-o din sărite pe artistă care nu s-a putut abține să nu reacționeze. 

„Ai rămas acolo… Te-au ajuns blestemele. La cât rău ai făcut.”, a comentat o persoană pe Instagram, la una din fotografiile postate de artistă.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Reacția Lorei după comentariile scrise de internauți 

Lora nu a putut să ignore mesajul și i-a răspuns persoanei în cauză: ”Dă-le, Doamne, minte!”. De altfel, nici iubitul artistei nu a putut ignora mesajul și a transmis un mesaj pentru cel care a ținut să o atace pe aceasta: ”Bai nene ai volan pe dreapta? Eu nu va inteleg cum va place voua sa va faceti de cacat pe internet. Chiar nu va inteleg.”

Lora, declarații uluitoare după ce a postat o fotografie într-o ipostază provocatoare

Lora cu iubitul ei, blocați în Bali din luna martie

Lora împreună cu Ionuț Ghenu sunt blocați în Bali din cauza pandemiei de Coronavirus. De la începutul lunii martie, Lora tot așteaptă momentul în care se va întoarce în țară. Aceasta avea programat zobrul pe data de 1 Iulie, dar se pare că acesta a fost anulat, iar mai apoi și-a luat un bilet pentru data de 7 iulie, dar și acesta a fost anulat.

Lora, declarații uluitoare după ce a postat o fotografie într-o ipostază provocatoare

Lora și Ionuț au reușit să obțină un zbor spre România pentru data de 20 Iulie. Plus de asta, artista își dorește să fie acasă de ziua ei de naștere, mai exact pe 23 Iulie și a făcut tot posibilul ca acest zbor să nu se mai amâne.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate