Lora este legata pe viata de fostul sot, Dan Badea! Vezi detaliul soc de care va trebui sa scape daca vrea sa-l uite si sa mearga mai departe!

Doi ani! Atat a rezistat mariajul Lorei cu actorul de stand-up comedy Dan Badea.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIn urma cu o luna, mai exact pe 13 octombie, cei doi au mers de mana la notar si au semnat actele de divort, punand astfel punct mariajului lor.

Practic, din acel moment, fiecare a fost liber sa o ia pe drumul lui si sa-si vada de propria viata. Insa, in ciuda acestor schimbari si a desfacerii casatoriei, Lora ramane in continuare legata pe viata de fostul ei sot. fara descriereLora are tatuat pe inelar numele fostului sotSi asta pentru ca, pe inelarul mainii sale stangi, pe degetul unde in trecut purta cu mandrie verigheta, artista are tatuat numele lui Dan. Cel mai probabil, cantareata si-a batut in piele cele trei litere care formeaza numele fostului sot in perioada in care dragostea dintre ei era sincera. iar ea credea ca asa va ramane pentru totdeauna. Ca sa scape de tatuaj, Lora va fi nevoita ori sa-si faca un alt desen peste cel vechi, ori sa poarte o bijuterie masiva care sa il acopere.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate