Lora si-a amanat vacanta in America. Afla de ce este nevoita sa ramana in Romania, desi are viza de SUA pe zece ani

Desi isi facuse planuri si deja anuntase pe toata lumea ca in ianuarie 2014 va pleca in SUA, intr-o vacanta prelungita cum a avut si in prima luna a acestui an, Lora s-a vazut nevoita sa-si puna pofta in cui.

Lora rateaza vacanta in State

Lora rateaza vacanta in State Decizia a fost luata dupa ce artista si-a facut unele socoteli alaturi de sotul ei si au constatat ca nu ar putea sa suporte o cheltuiala atat de mare.

Lora si-a petrecut luna ianuarie a acestui an in SUA, alaturi de sotul ei “La inceputul lunii decembrie ne-am achizitionat un alt apartament in blocul in care locuim, iar de Sfantul Nicolae, Dan, sotul meu, mi-a cumparat o masina pentru concerte.

Cheltuielile au fost mari, dar bune. Desi amandoi consideram ca am investit banii corect si cumpatat- casa e casa, iar acum am dubita mea si pot merge cu toata echipa la concertele din tara, la ceva a trebuit sa renuntam. Asa ca am spus pas vacantei din ianuarie din SUA, urmand sa plecam o luna sau doua mai tarziu”, a declarat Lora pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: "Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!- bzi.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies