Loredana a refuzat sa vorbeasca 3 zile! Afla ce a patit artista

Soc pentru apropiatii Loredanei. Cantareata a refuzat sa mai scoata un sunet timp de 3 zile. Multi s-au ingrijorat, crezand fie ca artista e suparata pe eo, fie ca are probleme cu vocea. Nici vorba. Artista nu facea altceva decat sa isi protejeze la maximum glasul pentru a avea o prestatie excelenta la concertul desfasurat in weekendul trecut.

Distribuie pe:

fara descriereMotivul pentru care Loredana Groza a ales sa taca trei zile nu este nicidecum o depresie sau o suparare a artistei pe lumea din jur, ci strict o alegere a cantaretei de a face o pauza vocala inainte de spectacolul sustinut la Sala Palatului. Cei care o cunosc foarte bine pe Loredana sunt obisnuiti ca vedeta sa recurga la "silentio stampa" si sustin ca aceasta procedeaza astfel dintotdeauna, inaintea oricarui mare spectacol care o solicita foarte mult vocal.

Asa s-a intamplat si inainte cu trei zile de spectacolul de la Sala Palatului, cand artista a ales sa scrie sms-uri sau pe hartie atunci cand a avut ceva de transmis celor din jur. Asa ca daca ati avut ocazia sa o intalniti pe Loredana in timpul pauzei vocale, va asiguram ca artista nu v-a ignorat ci doar s-a pregatit intens pentru a va canta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate