Loredana Chivu a luat foc pe Jador: Noi nu am făcut sex! Blonda s-a enervat pe concurentul de la ”Puterea Dragostei” când a aflat că acesta se laudă că i-a trecut prin pat

Loredana Chivu a luat foc în momentul în care Jador și-a asumat o relație cu ea care nu a avut loc.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

In articol:

O discuția aprinsă între Mădălin None și Jador la Puterea Dragostei a făcut-o pe Loredana Chivu să reacționeze dur pe motiv că cel de-al doilea își asumă o relație cu ea care n-a avut loc. În cadrul disputei inițiale, None i-a spus lui Jador că ”joacă la grupa mică” atunci când vine vorba despre femei și că el a avut relații cu bombe-sexy la care el nici nu visează. Jador i-a răspuns că ”a trecut și el pe acolo”, lăsând să se înțeleagă că a avut și el relații cu ”bombele” cu care se laudă None.

fara descriere

Loredana Chivu a urmărit momentul și a înțeles că la ea se face referire, mai ales că a avut o relație recunoscută cu Mădălin. Ea a pus mâna pe telefon și i-a trimis un mesaj dur lui Jador, în care i-a reamintit faptul că nu au dormit niciodată împreună, nu au făcut sex și că singurul lucru pe care-l au în comun este un eveniment în Germania la care amândoi au participat.

Citeste si: Loredana Chivu, lângă concurenții de la Puterea Dragostei! None nu este printre ei

Citeste si: Ce l-a întrebat un fan pe Mădălin None de la Puterea Dragostei de a luat foc? Are legătură cu Loredana Chivu

Citeste si: Adevărul despre despărțirea Loredanei Chivu de None de la Puterea dragostei! Blonda i-a dat papucii: "El le-a trimis prietenilor lui un video cu..."

Jador ar fi vrut în patul Loredanei Chivu

fara descriere

Mesajele au fost făcute publice pe vloggul ”Reea și Tina” iar din acestea rezultă că Jador i-a făcut avansuri destul de serioase Loredanei Chivu, însă aceasta nu le-a dat curs. Jador i-a spus Loredanei inclusiv că nu-și dorește cu ea doar o relație de-o noapte.

fara descriere

Pe de altă parte, Jador a încercat să se apere în fața Loredanei și să-i spună că nu la ea a făcut referire în discuția cu None și că Mădălin e cel care se laudă mereu în casă cu relația pe care a avut-o cu Loredana Chivu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate