Loredana Chivu, data afara din salon: "Toate sunt pline de fite, chiar nu se poate asa ceva" - Uite ce scandal a fost

Asistenta tv s-a certat la cutite cu o angajata a unui salon de infrumusetare care i-a stricat unghiile false in loc sa i le infrumuseteze.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCele doua s-au certat si s-au injurat ca la usa cortului. In final, Loredana s-a enervat si a plecat.

"Uite cum arata unghia asta, e gaurita toata. Zici ca mi-ai facut-o cu flexul. Ai grija, am probleme cu pielitele, ma inrosesc si chiar ma doare. O faci intentionat? Ai ceva personal cu mine? Daca nu, fa-le cum trebuie. Adica eu vin aici si filmez ca sa apari si tu si ce faci? Iti bati joc? Ma dai afara? Esti foarte agresiva. Pot sa vorbesc cu patroana salonului? Nu e normal sa vorbesti asa, foarte urat din partea ta. Mi-ai stricat unghia, cum apar eu la tv asa? Nu imi spune tu mie sa nu mai comentez. Termina si nu mai comenta. Chiar ma simt prost. Esti nesimtita! E normal sa te porti asa cu clientela salonului? Cine te crezi, refuzi tu sa imi faci mie manichiura? Ar trebui sa iti arunc astea pe aici. Nu poti sa imi strici unghiile si sa ma trimiti in alta parte si sa imi si vorbesti asa. Iti fac reclamatie, cum imi lasi unghiile asa? Esti #$^%&^! Nici nu trebuie sa lucrezi aici tu", a spus Lore la Antena Stars.

"Nu am nimic cu tine. Eu fac unghii foarte bune. Nu sunt agresiva, cheama managerul, cheama pe cine vrei. Da, te dau afara. Tu ai venit la mine, nu am avut probleme cu nimeni pana acum. Nu comenta. Pielea ta e asa, ce vina am eu? Toate sunt pline de fite, chiar nu se poate asa ceva", a spus tanara care i-a facut unghiile Loredanei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate