Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela! Ce a făcut blonda la două apariția informației în presă! ”A plecat”

Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela! Vedeta a decis să nu mai vorbească despre incident, pentru a nu face reclamă altor persoane, și a plecat cu un job în Germania

Manuela de la Puterea dragostei, sacndal cu Loredana Chivu
Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela!
Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela!

Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela! La finele săptămânii reporterii WOWbiz.ro au prezentat o știre bombă, avându-le drept protagoniste pe Loredana Chivu și Manuela, fostă concurentă la emisiunea Puterea dragostei în sezonul 2, dar și o altă reprezentantă a sexului frumos. Cele trei s-ar fi certat înt-un club de pe litoral, din cauza unor imagini apărute pe internet, în fața oamenilor, dar și a bodyguarzilor, iar conflictul lor a apărut în presă la câteva zile de la producerea lui.

Manuela de la Puterea dragostei, sacndal cu Loredana Chivu
Manuela de la Puterea dragostei, sacndal cu Loredana Chivu

Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela! Fetele și-ar fi cerut scuze pentru reacțiile avute în locația de noapte 

Dacă Manuela de la Puterea dragostei a făcut o serie de declarații destul de dure, ei bine, Loredana Chivu a preferat să nu discute prea mult despre un incident ce nu ar fi trebuit, în viziunea ei, să nu fie prezentat publicului larg, întrucât, situația nu era tensionată, în plus, fetele și-ar fi cerut scuze pentru reacțiile avute în locația de noapte de la mare.

Citeste si: Scandal cu bodyguarzi, în club, în Mamaia! Manuela de la ”Puterea Dragostei” și Loredana Chivu s-au încăierat

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Citeste si: Loredana Chivu, primele declarații despre calvarul prin care trece: „Mi se pare că trăiesc...”

Citeste si: Loredana Chivu a făcut conversațiile publice, după ce Jador de la Puterea Dragostei a afirmat că a "avut-o": "Să facem alte lucruri gen sex..."

Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela!
Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela!

Loredana Chivu a vorbit despre incidentul din club! ” Este clar că la mijloc este vorba de o dorință de a atrage atenția”  

Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela! Frumoasa blondă a spus, pe un ton civilizat, și punctul de vedere, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. 

E u nu le cunosc pe acele fete, nu le-am văzut vreodată și nici nu vreau vreo asociere cu ele, însă este clar că există cineva care voia atenție. Lucrurile au stat cu totul diferit, dar...Din punctul meu de vedere este exagerat și, de aceea, consider că fiecare trebuie să își vadă de treaba lui. nu îmi doresc să vorbesc mai mult. Nu înțeleg ce caută în presă cineva, care a doua zi m-a sunat să lămurească situația, iar materialul să apară apoi într-o altă formă o săptămână mai târziu. Este clar că la mijloc este vorba de o dorință de a atrage atenția, însă repet, nu mă interesează să mă asociez cu nimeni, îmi văd de viața mea, nu îmi spăl rufele în public niciodată”, a declarat Loredana, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela!
Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela!

Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela! ”Este în Germania”

Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela!  Mai mult decât atât, vedeta a ținut să se întrebe retoric, ”Dacă nu ar fi existat numele de Loredana Chivu, ar mai fi fost interesant subiectul?”, apoi, a specificat clar că nu are timp de scandaluri, întrucât, ea este un om care muncește și își vede de treburile cu adevărat importante. ”Eu nu stau să mă gândesc la astfel de lucruri, care nici nu sunt reale, am o meserie, și o fac bine și cu plăcere.   Eu îmi văd de viața mea în continuare, nu am timp de scandaluri”, a dezvăluit frumoasa blondă pentru WOWbiz.ro. Apoi, imediat, a fost completată de peesoane din preajma ei care au susținut că Loredana Chivu a plecat în Germania, cu un job în calitate de dansatoare.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Loredana Chivu are proces cu poliția după ce se termină pandemia! Vedeta se judecă pentru amenzi de circulație

Ce făcea fratele Loredanei Chivu în timp ce bolidul ardea ca o torță. Isterie și țipete în timpul tragediei. Imagini șocante!

Incredibil! Cu ce mașină a fost surprinsă Loredana Chivu după ce o soție înșelată i-a incendiat bolidul de lux?

Lidia Buble reacționează, după ce Răzvan a vorbit despre despărțirea lor

Un mare artist din România, de urgență pe masa de operație! A suferit o triplă intervenție chirurgicală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies