Loredana Chivu, la un pas de moarte după o intervenție efectuată la clinica estetică anchetată de poliție: „Aveam tensiunea 6, septicemie”

A izbucnit un edevărat scandal în jurul clinicii de înfrumusețare, unde polițiștii fac percheziții.

Loredana Chivu
Loredana Chivu [Sursa foto: Instagram]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Loredana Chivu este una dintre nu foarte puținele vedete care au ales să-și facă o intervenție la clinica estetică care acum este anchetată de oamenii legii.

Aceștia au efectuat percheziții atât în București, cât și în alte 24 de județe, iar acuzațiile sunt foarte grave: evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual și exercitare fără drept a unei profesii. 

Unele femei să plâng că au ieșit mutilte din cabinetul medicilor. Unii dintre ei nici măcar nu ar fi avut dreptul de a face astfel de intervenții sau operații estetice. Loredana Chivu este doar una dintre victimele lor, susține ea. Vedeta s-a aflat la un pas de moarte după ce a apelat la o intervenție de înfrumusețare făcută de clinica cu pricina. 

Loredana Chivu
Loredana Chivu [Sursa foto: Instagram]

Loredana Chivu, acuzații grave la adresa clinicii respective. Blondina spune că a fost la un pas de moarte 

Nu este niciun secret faptul că vedeta este una dintre acele care deține un record în ceea ce privește operațiile și intervențiile estetice. Adesea trece prin cabinetul medicului estetician pentru diverse retușuri și doar o singură dată a regretat că a făcut acest lucru.

Loredana Chivu a povestit recent că a mers să efectueze o procedură estetică la clinica la care oamenii legii aduc astăzi multiple acuzații extrem de grave. Se pare că medicul care a făcut intervenția ar fi folosit o substanță ilegală și foarte periculoasă, care a dus-o pe vedetă în pragul morții. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: VIDEO. Percheziții la o clinică de înfrumusețare din București, frecventată de vedete. Ar fi făcut intervenții estetice fără a avea dreptul

„Eu am suferit multiple operaţii. Mi-am pus aqua feeling, o operaţie non-ivazivă, aşa spuneau ei. În urma acelei intervenţii am suferit mai multe infecţii şi mai multe operaţii. Am fost la un pas de moarte. Prima intervenție a foct făcută într-un birou.

Mai multe detalii nu pot să vă dau, pentru că eu am un proces în curs cu el acum şi sper ca instanţa să decidă în favoarea mea, pentru că am suferit enorm de mult. Cum spuneam, am fost la un pas de moarte, tensiune 6. Am fost internată de mai multe ori în spital, am fost amăgită. Această substanţă acţionează în timp şi când ea se contaminează, pentru că asta se întâmplă cu ea, de asta este şi interzisă în foarte multe ţări, adică în mai toate ţările, este o substanţă care îţi macină efectiv ţesuturile, muşchii, pielea etc. Este o subtanţă periculoasă. Pe mine m-a adus aproape de moarte. Aveam tensiunea 6, septicemie”, a declarat Loredana Chivu la un post de televiziune. 

Loredana Chivu
Loredana Chivu [Sursa foto: Instagram]

Loredana Chivu: „A  vrut să îmi închidă gura”

Mai mult, spune blondina, reprezentanții clinicii nu doar că nu și-au recunoscut greșeala, ci chiar au dat-o în judecată, pentru a o reduce la tăcere și pentru a nu face public cazul. Și acum Loredana chivu se află în plin proces cu clinica respectivă. 

Citeste si: Loredana Chivu a ajuns la cuțite cu medicul estetician care i-a operat posteriorul: „I-am dat în judecată.” Ce despăgubiri cere vedeta

„În loc să se preocupe de bunăstarea mea şi de sănătatea mea, cum e normal la orice pacient care are o problemă, el (nr. patronul clinicii) a hotărât şi a crezut că e de cuviinţă să mă dea în judecată şi să îmi ceară daune morale şi a vrut să îmi închidă gura, să nu fiu lăsată să vorbesc despre ce mi se întâmplă, dar cred că nicio instituţie pe lumea asta nu ar permite să nu lase un om să îşi spună povestea, mai ales cu cât am fost aproape să mor”, a mai adăugat blondina.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Loredana Chivu se mută la casă nouă! Vedeta și-a cumpărat un penthouse într-o zonă de lux din Capitală: „E o realizare”

Trupul Loredanei Chivu, distrus de o clinică de înfrumusețare! Vedeta cere daune de peste 300.000 de euro

Loredana Chivu a dat lovitura! Și-a tras o mașină pe care nu o au mulți milionari

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies