Vedete

Loredana Chivu, mesaj emoţionant pentru prietenii ei! Tânăra este la pământ de când are probleme cu legea. "Să-mi atenueze durerea şi să-mi lumineze zilele"

Loredana Chivu, mesaj emoţionant pentru prietenii ei. Uite ce a postat pe contul ei de instagram.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Loredana Chivu trece din nou prin momente cumplite. Tânăra este suspectă într-un dosar de fraude informatice şi în cazul ei instanţa a dispus, acum o lună şi jumătate, măsura controlului judiciar.

Surse apropiate frumoasei blonde spun că fosta asistenta tv ar fi plâns încontinuu în faţa procurorilor, aceasta ieşind aproape desfigurată din sediul DIICOT, după audiere.

Ei bine, de câteva săptămâni, Loredana abia reuşeşte să-şi onoreze angajamentele profesionale, şedinţele foto, colaborarile de imagine şi spectacolele cu manelişti cunoscuţi, iar în rest stă în casă sau merge la biserică. Vedeta a luat calea credinţei, se roaga mereu, iar de curand s-a spovedit.

Loredana Chivu, mesaj emoţionant pentru prietenii ei. "Contează cel mai mult"

Frumoasa blondă mai are însă un sprijin. Prietenii au făcut un fel de "scut" în jurul blondei şi încearcă să o protejeze de orice element ar putea avea un impact negativ asupra ei. Celor care îi sunt alături, Loredana le-a trimis, de curând, un mesaj emoţionant.

"Apreciez din tot sufletul bunătatea, apreciez oamenii care mă sună să vadă daca sunt bine, îi apreciez pe cei care mă întreabă dacă sunt bine, apreciez fiecare persoană din viaţa mea care a încercat să-mi atenueze durerea şi să-mi lumineze zilele. Lucrurile aparent mici sunt cele care contează cel mai mult", este mesajul pe care l-a postat Loredana, de curând, pe contul ei de instagram.

 

Galerie foto  Urmatorul articol