Loredana Chivu, primele declarații despre noul ei iubit, None de la Puterea Dragostei! Ce mesaje își trimit cei doi îndrăgostiți

În urmă cu o săptămână au apărut imagini cu Loredana Chivu alături de Mădălin None, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Cei doi au încercat să-și țină secretă relația care e la început, însă au fost surprinși împreună într-un club din Capitală. Cei doi s-au distrat, au dansat, dar au făcut și risipă de gesturi tandre, care trădau apropierea dintre ei.

Zilele trecute, într-o emisiune tv, Loredana nu a rezistat și a declarat la un moment dat că este îndrăgostită, că are un nou iubit. ”Există cineva în viața mea acum!”, apoi a dat și amănunte despre cum își vede viața, despre faptul că se vede căsătorită și că vrea să fie o nevastp casnică (Vezi aici ce a declarat Loredana Chivu despre ea ca gospodină).

fara descriere

Deși nu a vrut să-i pronunțe numele, apropiații știu că este vorba despre Mădălin None. De altfel, imediat tânărul i-a și trimis un mesaj Loredanei: ”Mai e ceva de spus?”. Bomba sexy i-a răspuns imediat cu multe inimioare, semn că totul este clar între ei!

Citeste si: Bomba anului in showbiz! None de la Puterea Dragostei s-a combinat cu Loredana Chivu. Imagini exclusive

Citeste si: Declarație șoc la Puterea dragostei! ”Hamude nu îl suportă pe None”! De la ce a pornit totul!

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, primele declarații despre femeia care susține că e iubita lui! Ce legătură este între cei doi EXCLUSIV

Loredana Chivu și Mădălin None de la Puterea Dragostei formează un cuplu

Dacă pe Loredana Chivu, una din bombele sexy din lumea mondenă, s-a tot vorbit, Mădălin None a devenit cunoscut în urma participării la show-ul Puterea Dragostei.

fara descriere

Deși a fost unul dintre cei mai îndrăgiți și mai votați concurenți, None nu și-a găsit jumătatea la Puterea Dragostei. Se pare însă că și-a găsit-o acum în afara show-ului, el formând un cuplu cu Loredana Chivu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate