Loredana Chivu si-a dus iubitul la estetician! Ce si-a facut musculosul Mihai – A costat 450 de euro! VIDEO EXCLUSIV

Loredana Chivu este o pacienta fidela a medicilor esteticieni, fiind una dintre cele mai operate vedete de la noi: si-a injectat buzele, pometii, si-a marit fesele, recunoscand ca a devenit dependenta de orice este nou in procedurile estetice. Recent, l-a dat si pe iubitul ei pe mana esteticienilor!

Autor: G.G.

Zilele trecute, Loredana Chivu a mers din nou la clinica pe care o frecventeaza de 2 ani, cunoscuta ca si Clinica Vedetelor, dar de data aceasta a imbinat utilul cu placutul.

Ea a mers insotita de Mihai Colesnicov, iubitul sau, care a apelat si el la serviciile specialistilor. 

„Eu am mers la consult pentru fese, pentru ca au trecut 3 luni de cand mi-am injectat un implant lichid si vin la controale periodice, iar Mihai a vrut un

tratament pe care l-a mai facut acum cativa ani si i s-a parut foarte practic impotriva transpiratiei”, spune blondina.

Managerul clinicii ne-a spus mai multe despre procedura pe care iubitul Loredanei a facut-o: 

Citeste si: Loredana Chivu, petrecere de lux la 28 de ani! Iubitul blondinei a dat din casa! Ce iubeste cel mai mult la Lore: "Imi place caracterul ei foarte mult"

„Se numeste hiperhidroza si consta in injectarea cu botox a zonelor in care dorim sa nu mai transpiram. Toxina botulinica opreste transpiratia la nivelul axilelor, al palmelor si al zonelor cu transpiratie excesiva. Este un tratament foarte sigur si eficient, care dureaza intre 6-8 luni, in functie de cantitatea de substanta folosita. 

Procedura presupune injectarea superficiala in mai multe puncte, este nedureroasa si dureaza intre 15-30 de minute. Este un tratament pe care il solicita in clinica noastra atat barbatii, cat si femeile. Daca barbatii aleg in principal zona axilara, ca si Mihai, femeile doresc eliminarea transpiratiei de la nivelul palmelor”, sustine Valentin Burada. 

Pentru aceasta interventie, iubitul Loredanei a scos din buzunar 450 de euro.


 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies