Vedete

Loredana Chivu si Mihai s-au despartit! Blondina a dezvaluit motivele: "Eu n-am avut parte de asa ceva"

Relatia dintre Loredana Chivu si Mihai parea din ce in ce mai serioasa, dar in realitate cei doi nu se intelegeau. Blondina a anuntat ca s-a despartit de iubitul ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Loredana Chivu si Mihai s-au despartit! Blondina a dezvaluit motivele: "Eu n-am avut parte de asa ceva"icon photo
Loredana Chivu nu mai formeaza un cuplu cu Mihai si a facut anuntul pe o retea de socializare.
 
"iubita mea, eu zic sa nu te mai superi degeaba... Stii ca in maxim o saptamana va impacati... Nu puteti nici unul fara altul. Probabil si certurile astea au facut relatia voastra asa frumoasa. Hai capul sus si nu mai da curs la discutii nu mai da explicatii nimanui", a comentat o prietena virtuala. 
Loredana Chivu le-a raspuns fanilor care i-au scris si le-a marturisit ca Mihai nu a iubit-o si nu a apreciat-o: "Stiu ca vrei sa fii draguta cu mn dar daca am postat inseamna ca sunt sigura ca nu ne mai impacam! Si nu am postat ca sa atrag atentia sau lametari, am postat pentru ca asa e corect sa se stie ca nu mai avem nici un fel de relatie ca sa evitam alte neplaceri!te, pup si iti multumesc", "In viata nu conteaza doar “sa ne stea bine impreuna". Cel mai mult conteaza sa ai un om bun langa tine care sa te iubeasca si sa te aprecieze! Eu n-am avut parte de asa ceva", "Fericirea mea cu el a fost cea mai mare minciuna!".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune