Loredana, cumnata lui Pepe, acuza: "Tata stia ca vreau sa vin si eu la botez, l-am anuntat printr-un sms"

Loredana Pastrama a dezvaluit ca tatal ei stia ca intentioneaza sa mearga la botezul Mariei, fiica lui Pepe si a Ralucai, fiindca i-a trimis un sms.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereLoredana Pastrama a trecut prin cea mai mare umilinta seara trecuta, la botezul nepoatei sale, Maria, fiica lui Pepe. Desi este certata cu sora ei, Raluca, Loredana a vrut sa participe la petrecerea, care a avut loc la un restaurant din Bucuresti. Ea a fost data afara de bodyguarzii care asigurau paza la petrecere.

Loredana sustine ca tatal ei, Nelu Pastrama, a fost cel care i-a interzis sa vina la botez. Cu toate acestea, Pepe a spus, in aceasta dupa-amiaza ca ea nu se afla pe lista de invitati si din acest motiv nu i s-a permis accesul. Invitata la o emisiune de la Acasa TV, Loredana a dezvaluit ca lucrurile nu stau asa.

"Tata stia ca vreau sa vin fiindca i-am trimis un sms, ieri, pe la 12, si l-am anuntat. Nu mi-a raspuns la sms. Cand am ajuns, el m-a vazut pe geam si a strigat sa nu ma lase sa intru. Eu am vrut doar sa ii duc un cadou fetitei. Ce le doresc copiilor mei, ii doresc si fetitei Ralucai. Nu am nimic cu fetita", a declarat Loredana.

Tanara a mai spus ca a primit amenintari din partea familiei Pastrama: "Mi-au spus: 'Nu ţi-e frică că noi suntem mai mulţi şi că te-ai putea trezi cu un topor in cap?'. Mi-as fi dorit să fiu primită acolo. Erau oameni de rând, ca si noi. Poate că şi eu m-am umilit. Tatăl meu m-a dat afară, pentru că stia că urmează să vin la botez. El a ieşit si a început să urle: 'Afară, afară!'".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate