Loredana facea bani de mica: "Eram cea mai mare colindătoare, eram number one!"

Cantareata si-a adus aminte de perioada copilariei cand mergea la colindat si se umplea de bani.Cu tot ce agonisea, isi lua dulciuri.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Wow! Eram cea mai mare colindătoare din Sud Estul Oneştiului... cel puţin de pe strada mea, eram number one, eram declarată. Făceam cei mai mulţi bani... de mică. În Oneşti erau nişte ierni foarte grele cu zăpadă... ne îngheţau ... aveam lumânări la nas. Eram cu picioarele bocnă şi nu mă lăsam până nu ştiam că n-a scăpat niciunul necolindat şi neurat. Mergeam şi cu Pluguşorul, acolo se făceau bani mai mulţi.

Îmi plăcea să-mi cumpăr îngheţată şi să am banii mei. Nu-mi plăcea să mă umilesc în faţa alor mei ca să-mi cumpăr o bărcuţă sau un covrig de la patiserie când mergeam la şcoală. Îmi plăcea ca în recreaţia mare să mă burduşesc cu pateuri şi covrigi. Erau foarte buni în Oneşti. Trăiam destul de bine, ca nişte belferi câteva luni după aia, îmi făceam toate poftele. Bomboane, poate nişte Eugenii, îngheţată casată şi... la cornet, din aia la un leu. Eu zic de îngheţata la un leu unde puneau apă cu vanilie o îngheţau şi era cea mai bună îngheţată din lume, cu cornete mici-mici", a spus Loredana la România TV.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate