Loredana Groza a fost interzisa la TV: "Am pierdut tot"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere

Loredana Groza a povestit un moment mai nefericit din viata ei. Vedeta a simtit in acest moment ca pierde tot.
Un alt moment care a fost într-un fel negativ, dar care mi-a dat o alta viziune asupra a ceea ce am de facut şi a fost o schimbare radicală în viaţa mea, a fost momentul în care am aflat că deşi aveam cel mai de succes album din România, primul meu album, "Bună seara, iubite", am fost interzisă la televiziune şi la radio. Faptul că nu mai puteam să comunic decât prin concerte şi live... a fost o perioada destul de tristă în viaţa mea(...) Faptul că am pierdut tot şi că am luat-o de la zero dupa Revoluţie, ca orice alt român până la urmă, a fost o lecţie de viaţă incredibilă, şi m-a pregatit pentru viitor," a declarat Loredana intr-o emisiune TV.

Loredana Groza a povestit un moment mai nefericit din viata ei. Vedeta a simtit in acest moment ca pierde tot. Una dintre melodiile sale a fost interzisa la TV si radio.

(Loredana Groza, primele imagini de la concerul de la Sala Palatului! Cat de sexy este cantareata)

"Un alt moment care a fost într-un fel negativ, dar care mi-a dat o alta viziune asupra a ceea ce am de facut şi a fost o schimbare radicală în viaţa mea, a fost momentul în care am aflat că deşi aveam cel mai de succes album din România, primul meu album, "Bună seara, iubite", am fost interzisă la televiziune şi la radio.

Faptul că nu mai puteam să comunic decât prin concerte şi live... a fost o perioada destul de tristă în viaţa mea(...) Faptul că am pierdut tot şi că am luat-o de la zero dupa Revoluţie, ca orice alt român până la urmă, a fost o lecţie de viaţă incredibilă, şi m-a pregatit pentru viitor",a declarat Loredana intr-o emisiune TV.

fara descriere


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate