Loredana Groza, complet goală, cu un bebeluș în brațe: „Să folosești copii la Playboy?”

Loredana Groza, complet goală, cu un bebeluș în brațe.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Loredana Groza a reușit să îi șocheze pe fanii săi datorită unei fotografii așa cum rar le-a fost dat admiratorilor săi să vadă.

După ce în ultima vreme a fost acuzată că a recurs la mai multe intervenții estetice, Loredana a șocat pe toată lumea cu ipostaza în care s-a lăsat fotografiată.

Citeste si: Oana Roman, prima apariție publică după ce a ieșit din spital. Care a fost observația fanilor

Citeste si: Dany Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, înmormântat azi! Părinții lui sunt în stare de șoc! Este al doilea copil pe care-l îngroapă

Citeste si: Cine este românul asasinat în Costa Rica! Se iubea cu un fotomodel celebru

Complet dezbrăcată, Loredana ține în brațe un bebeluș. Imaginea nu a rămas indiferentă, iar în zeci de comentarii, Loredana a fost întrebată de ce a ales să publice o astfel de fotografie.

„Ceva e in neregula cu imaginea asta 🤨 / Totul pentru reclamă! Ciudată apariție! / Foarte ciudată imaginea. 🙄 / Prea mult photoshop..... / Cam deplasată poza. Poate dacă era al tău bebe, pe pielea goală.🤨 / Semeni cu o păpușă Barbie goală! / Madona României” / Ce vrea să spună poză asta e cam falsă/ Ce curaj îți trebuie când există Photoshop?? 😅😅😅 Mă refer strict la imagine/fotografie / Când te vedem și fără copil in brațe 😏😏 / Să folosești copii la poze Playboy......????.

 

Loredana Groza e în doliu! ”Tu ai plecat dintr-o dată fără să spui rămas bun”

Artista Loredana Groza este în doliu! O persoană dragă a trecut în neființă.

rtista Loredana Groza a trecut prin clipe greu de imaginat, după ce bunul său prieten, Cristian Singer, a trecut în neființă.

Cristi: (atât de mulți ani cu experiențe minunate împreună, tone de concerte, atâtea turnee pe care le-am făcut, unde ai fost necondiționat alături e bine, la bine, dar și la rău… Tu ai plecat dintr-o dată fără să spui rămas bun… Îți mulțumesc pentru toți acești ani pe care i-am petrecut împreună, îți mulțumesc pentru că ești o ființă umană excepțională, îți mulțumesc pentru loialitate, generozitate și profesionalism…Ai fost cel mai tare, Singer! Odihnește-te în pace, prietenul meu drag Îmi va fi dor de tine. Îngerii vor avea grijă de tine în drum spre cer… Adio”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P