Loredana Groza, declaratie WOW despre Marius Moga: "V-am spus, am un fetis"

Loredana a anunţat marţi, în emisiunea "Alarma" de la ProFM, că show-ul "Magic" programat pe 23 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti va fi reluat, la cererea publicului, pe 24 noiembrie, în acelaşi loc.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Vor fi două seri cu adevărat magice, de la ora 20.00 şi vă aştept ca şi când kalooga_36441" , a spus Loredana. Şi Cornel Ilie, de la Vunk, va fi alături de ea la Sala Palatului, unde vor cânta împreună piesa "Nu ştiu cine eşti".

Şi, ca să facă o introducere frumoasă pentru concert, cei doi artişti au interpretat şi marţi dimineaţă, la "Alarma" de la ProFM, live, noua lor piesă.

Supusă unui test fulger de întrebări la foc încrucişat, Loredana a mai dezvăluit la "Alarma" ProFM ce munci i-ar pune să facă pe colegii de la "Vocea României", dacă ar fi regină: "Pe Brenciu l-aş pune să îmi remaieze ciorapii, pe Smiley, să facă un duet cu Miley (Cyrus) şi pe Moga l-aş face jucăria mea de pluş".

fara descriereÎntrebată cu ce obiecte i-ar asocia pe colegii juraţi, Loredana a răspuns: "Brenciu ar fi obiect sexual, Marius Moga - ursuleţul de pluş, v-am spus, am un fetiş, iar Smiley - «Wrecking balls», dacă tot face duet cu Miley. Smiley şi Miley".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate