Loredana Groza e în doliu! ”Tu ai plecat dintr-o dată fără să spui rămas bun”

Artista Loredana Groza este în doliu! O persoană dragă a trecut în neființă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Artista Loredana Groza a trecut prin clipe greu de imaginat, după ce bunul său prieten, Cristian Singer, a trecut în neființă.

„Cristi: (atât de mulți ani cu experiențe minunate împreună, tone de concerte, atâtea turnee pe care le-am făcut, unde ai fost necondiționat alături e bine, la bine, dar și la rău… Tu ai plecat dintr-o dată fără să spui rămas bun… Îți mulțumesc pentru toți acești ani pe care i-am petrecut împreună, îți mulțumesc pentru că ești o ființă umană excepțională, îți mulțumesc pentru loialitate, generozitate și profesionalism…Ai fost cel mai tare, Singer! Odihnește-te în pace, prietenul meu drag Îmi va fi dor de tine. Îngerii vor avea grijă de tine în drum spre cer… Adio”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

Citeste si: Antonia, prinsă în timp ce făcea dragoste cu Alex Velea! Detalii incendiare

Citeste si: Thalida și Deea, confruntare la Puterea Dragostei! De la ce a pornit totul

Citeste si: Bogdan Iordache s-a întors la Puterea Dragostei! Explozie de fericire în Casa Fetelor

Oana Roman, în lacrimi, după ce a aflat vestea

Cristian Singer era o prezență obișnuită la concertele din România. El făcea parte din echipa tehnică de la o mulțime de evenimente muzicale din țară.

Cristian Singer este cel care a asigurat luminile și sunetul la nunta Oanei Roman cu Marius Elisei. Oana este în stare de șoc de când a aflat de dispariția prematură a lui Singer.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate