Loredana Groza, în brațele manelistului mort! Ce a făcut Răzvan de la Oradea după ce s-a întâlnit cu celebra interpretă la un studio de înregistrare?

Răzvan de la Oradea, manelistul care a murit la 35 de ani, s-a întâlnit la un studio de înregistrare cu Loredana Groza.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Răzvan de la Oradea, manelistul care a murit săptămâna trecută, se mândrea cu o fotografie de acum câțiva ani în care apare alături de Loredana Groza. Cei doi s-au întâlnit la un studio de înregistrare iar cei doi par să fi fost amici buni judecând după felul în care au fost fotografiați. Răzvan era cunoscut ca un tip plin de viață, cu care nu te plictiseai niciodată și care reușea să te facă să râzi indiferent cât de supărat erai.

Răzvan Taichiș pe numele lui real, a murit sătpămâna trecută din cauza unor probleme cardiace. Cântărețul fusese anterior internat la un spital din Timișoara, însă a părăsit instituția ”pe semnătură” pentru a fi prezent la un eveniment privat.

Citeste si: Decizia șocantă luată de Ricardo de la Puterea Dragostei! De ce s-a întors de urgență din SUA

Citeste si: Visul lui Nefes s-a năruit, azi, în ”Lacrimi la Marea Neagra”! Ce se intampla cu aceasta dupa ce Vedat a prins-o in incercarea ei de a fugi in Rusia?

Citeste si: Fiica Danielei Gyorfi, gata de școală! Maria a venit la Teo Show cu mami și cu tati

Manelistul Răzvan de la Oradea avea 35 de ani și suferea de probleme cardiace

Răzvan de la Oradea era cunoscut mai mult pe plan local. El făcea muzică mai mult din pasiune, jobul lui zilnic fiind acela de șofer la un service auto. Bărbatul avea doar 35 de ani, era căsătorit și era tatăl unei fetție de 9 ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate