Loredana Groza, interzisă pe Youtube. Piesa care a scandalizat pe toată lumea, artistei i se pare artă

Loredana Groza a fost interzisă pe Youtube după ce a lansat piesa „Sex și canapea”.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Loredana Groza este una dintre cele mai extravagante artiste de la noi din țară și nu sfiiește să arate cât de sexy este la cei aproape 50 de ani. Recent, însă, aparițiile ei vulgare nu au mai fost tolerate și este interzisă pe Youtube.

Citeste si: Loredana, dezvăluiri de la Revoluție: ”Se vânduse deja în milioane de copii!”

Citeste si: Loredana Groza și-a făcut încă o intervenție estetică? Ultimele imagini cu ea i-au uimit pe fani

Citeste si: „Ginerele” Loredanei Groza a fost pozat gol în cadă! Fata Loredanei e îndrăgostită de cântăreţul Jean Gavril! FOTO

Loredana Groza, interzisă pe Youtube. Piesa compusă de artistă nu mai poate fi ascultată de minori 

În piesa „Sex pe canapea” lansată de curând, Loredana Groza imită mai multe scene de sex. Videoclipul a fost interzis, acesta poate fi accesat doar de utilizatorii Youtube care au peste 18 ani.

fara descriere

Contactată telefonic de Europa Fm, Loredana Groza a reacționat negativ la restricția impusă de Youtube și spune că videoclipul nu i se pare a fi unul ieșit din tipare.

„Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor. Ei au cel mai mult nevoie să înveţe să iubească cu adevărat şi să aprecieze o relaţie aşa cum trebuie”, a spus Loredana.

Noul single semnat Loredana este „o odă adusă iubirii, spusă într-un mod ferm, erotic şi inteligent”. „Artist cameleon, Loredana reuşeşte încă o dată să surprindă publicul atingând prin cântec un subiect tabu, atracţia sexuală. Iubire sau dorinţă trupească?”, se arată în comunicatul emis cu prilejul lansării piesei, potrivit Știrile Protv.

fara descriere

Revolta este și mai mare pentru Loredana Groza având în vedere că a muncit la versurile melodiei.

Loredana Groza a ieșit în evidență în ultima vreme prin ținutele ei provocatoare din timpul concertelor și nu numai. Acum, videoclipul melodiei în care protagoniștii imită scenă de sex, a stârnit o revoltă și mai mare în jurul comportamentului artistei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate