Loredana Groza și-a făcut încă o intervenție estetică? Ultimele imagini cu ea i-au uimit pe fani

Fanii cred că Loredana și-a făcut încă o intervenție estetică și o încurejează să renunțe la aceste proceduri.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Loredana Groza are 48 de ani și face toate eforturile pentru a rămâne la fel de frumoasă. Cântăreața a publicat pe pagina ei de Facebook mai multe imagini care au stârnit reacții negative din partea fanilor care îi spun deseori că a exagerat cu intevențiile făcute de medicul estetician.

„Nu mai ești tu. A dispărut naturalețea și ceea ce era personal. Păcat!”, este unul dintre mesajele pe care Loredana Groza le-a primit de la unul dintre urmăritorii ei.

„Loredana, mai lasa operatiile ca deja e prea evident ca...”, i-a mai transmis un prieten virtual.

Citeste si: Gina Pistol, remarcă ironică neașteptată: „Eu eram fană declarată Andra” Ce a spus în continuare

fara descriere

Ce reacție a avut Loredana Groza după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar

Loredana Groza a închis gura răutăcioșilor și a postat o fotografie pe Instagram, de pe vremea când avea 22 de ani. În fotografie, artista are un corp de invidiat și este la fel de excentrică, lucru pe care l-a subliniat și ea în descrierea fotografiei de pe Instagram.

„Aveam 22 de ani. Mereu am fost un copil rebel”, a scris Loredana Groza pe contul personal de Instagram.

Mai mult, ea a demondat comentariile referitoare la operațiile estetice și și-a asigurat fanii că mama natură a înzestrat-o cu un corp de invidiat chiar dacă are 49 de ani. O internaută a deschis subiectul operațiilor estetice și i-a scris un comentariu subtil: „Anii aceia îmi plăceau mai mult.. totul natural”. Loredana Groza i-a răspuns imediat spunând că nu s-a schimbat nimic de atunci, dând de înțeles că nu și-a făcut nicio operație estetică.

fara descriere

Loredana Groza a vorbit despre operațiile estetice într-o emisiune, spunând că mai apelează la mici trucuri de frumusețe, cum ar fi tratamente faciale, dar niciodată nu exagerează.

„Secretul fumuseţii nu stă în operaţii. Nu ne naştem perfecţi, nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorinţa de a fi mai frumoşi şi nu doar fizic. În fiecare zi meditez şi mulţumesc pentru aceste daruri şi pentru oamenii din viaţa mea“, a declarat Loredana Groza.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate