Vedete

Loredana Groza, transformată total de operaţiile estetice! "Semeni cu Bianca Drăguşanu şi Loredana Chivu. Şi nu e un compliment"

Loredana Groza s-a transformat radical în ultima perioadă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Loredana Groza, transformată total de operaţiile estetice! "Semeni cu Bianca Drăguşanu şi Loredana Chivu. Şi nu e un compliment"icon photo

Cu extensii lungi, blonde, cu faţete şi injectată în faţă, Loredana Groza nu mai seamănă deloc cu cea cu care eram obişnuiţi pe micile ecrane. Admiratorii au observat că în anumite fotografii postate chiar de ea pe conturile de socializare, seamănă ca două picături de apă cu Loredana Chivu sau Bianca Drăguşanu.

Loredana Groza, transformată total de operaţiile estetice! "Semeni cu Bianca Drăguşanu şi Loredana Chivu. Şi nu e un compliment"

"Loredana, nu ştiu ce ţi-ai făcut la faţă, la păr etc, dar începi să semeni cu Loredana Chivu", a scris un internaut.

"Mie mi se pare că seamănă tot mai puţin a ea şi tot mai mult cu Barbie Bianca Drăguşanu şi probabil L. Chivu (pe care eu nu o ştiu). Şi nu e un compliment", a comentat un alt admirator. 

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune