Loredana isi deschide scoala de muzica! “Va fi o metoda revolutionara de voce, in Romania nu exista o asemenea scoala”

Tace si face! Loredana se ocupa intens de concertele ce vor avea loc pe 25 si 26 octombrie la Sala Palatului, insa, in acelasi timp, se chinuieste sa finalizeze amenajarea scolii de muzica pe care o va deschide in curand.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereLoredana e in plina activitate! Cand nu e la “Vocea Romaniei” sau la concerte, e in atelierul pe care si-l va deschide in curand. Cantareata va preda muzica in propria scoala, incepand chiar de la finalul acestei luni.

“Asa este, imi deschid scoala de muzica. Se va numi “Atelierul de Voce si Muzica Loredana”. Sediul va fi in Bucuresti, l-am gasit deja si am inceput sa-l amenajam, iar in saptamana de dupa concert (25 si 26 octombrie – n.r.) vom deschide portile scolii. Va fi o metoda revolutionara de voce care se numeste “linie vocala completa”. Va preda si o partenera de-a mea, o profesoara care cunoaste aceasta tehnica. Ea va preda pentru prima oara. In Romania nu exista o asemenea scoala si o asemenea metoda care face minuni”, a declarat Loredana pentru WOWbiz.ro.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate