Loredana Pastrama este in corzi! Uite ce dezvaluiri uluitoare a facut barbatul cu care a petrecut o noapte romantica! "Ii place viata, stie meserie!" - Uite ce spune despre cumnata lui Pepe

Loredana Pastrama nu mai stie pe unde sa scoata camasa dupa ce a fost pusa in fata unei situatii extrem de dificile pentru ea. Cumnata lui Pepe a calcat stramb la numai cateva zile dupa ce i-a spus da lui Cristi.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereImaginile prezentate la WOWbiz nu i-au facut deloc cinste si, in ciuda faptului ca ea a incercat sa se scoata spunand ca filmul este vechi, a dat de belea. Cristi, iubitul ei l-a gasit pe cel cu care viitoarea lui sotie a petrecut o noapte incinsa. Este cunoscut ca Belmondo in cercurile inalte din Bucuresti si a dezvaluit tot ce s-a intamplat in aceea noapte. "Ne-am cunoscut intr-un club de manele. Am recunoscut-o din prima si, pe fondul consumului de alcool, m-am dat la ea. Nu s-a pus problema de bani sau altceva. Stiu cum sa vorbesc cu o femeie si cum sa o duc in dormitor. Ea era dornica si n-a ezitat. Ii place viata, stie meserie, n-am ce sa zic. La manele, Loredana parea o femeie libera. Cristi, e si vina ta ca nu o protejezi indeajun", a spus Belmondo la WOWbiz.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate