Loredana prezintă show-ul "Reveria" pe 25 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti

Loredana va prezenta fanilor noul show "Reveria" pe 25 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereDeclarată de presa de specialitate kalooga_36441" artista anului", Loredana a introdus noi standarde în showbiz-ul românesc. Astfel, după concertele sold-out "Magic" pe care le-a susţinut anul trecut la Sala Palatului şi după turneul omonim naţional, pe 25 octombrie, Loredana va contopi visurile sale şi ale fanilor, muzica diversă şi trăirile intense în show-ul "Reveria", se arată în comunicat.

"Viaţa este până la urmă o iluzie, tot ceea ce contează este momentul şi asta vreau să surprind în acest spectacol, puterea momentului şi bucuria de a împărtăşi pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta", a declarat artista.

Biletele pentru concertul din 25 octombrie sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului, dar şi online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro şi bilet.ro. Preţul unui bilet diferă în funcţie de categorie: 250 de lei - VIP, 200 de lei - I, 150 de lei - II, 100 de lei - III.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate