Loreen, declaratii dure la galele live X Factor: "Nu exista voci aici"

Castigatoarea concursului Eurovision 2012, Loreen, a fost invitata speciala a celei de-a doua gale live X Factor.

Distribuie pe:

 

fara descriere

Dupa ce a interpretat piesa care a cucerit publicul european, "Euphoria", cantareata a fost intervievata in direct de cei doi prezentatori ai emisiunii, Razvan si Dani.

Doar ca lucrurile nu au decurs conform planului, iar Loreen a fost pusa intr-o ipostaza dificila atunci cand nu a inteles nimic din ce o intrebau baietii. "Cred ca translatorul vostru a adormit", a spus artista in gluma.

Momentul cel mai tensionat al interviului a fost atunci cand Razvan si Dani au intrebat-o daca a auzit vocile din concurs, iar cantareata a raspuns "Nu exista voci aici". Nu stim insa daca se referea la concurenti, sau doar incerca sa sublinieze din nou ca nu i se aude nicio voce in casca.

Loreen a fost invitata luni dimineata in studioul Kiss FM, unde a povestit cum s-a retras in padure dupa ce a castigat Eurovisionul. "A fost un refugiu. Am mai fost acolo. Retragerea inseamna ca taci zece zile, nu scrii, nu vorbesti, nu privesti pe nimeni in ochi, nu faci nimic. Nu faci decat sa meditezi. Dupa Baku mi-am zis: 'Am nevoie de o pauza, voi pleca zece zile. Dar am plecat doua zile, pentru ca 'nu mi-am putut permite”, a spus ea.

In ceea ce priveste pasiunea pentru tara noastra, artista a spus ca "Imi place aceasta parte a lumii, imi plac padurile si imi place vremea. Cred ca sunt singura femeie africana care prefera zapada, ploaia si intunericul. Chiar si Stockholm-ul e un pic prea cald uneori”.

Intrebata daca nu ii e teama ca succesul ei va dura un singur an, Loreen a raspuns: "Nu. Pentru mine, cel mai important lucru este sa creez muzica. Mi-e mai mult frica sa nu-mi pierd vocea. Imi place cu adevarat ceea ce fac”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate