Lovitură cruntă pentru Stana Izbașa! Celebra cântăreață de muzică bănățeană este în doliu: „Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la el, ce pot să fac?”

Stana Izbașa este în doliu după decesul instrumentistului Dorin Țăranu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Stana Izbașa este în doliu, celebra cântăreață de muzică de petrecere primind o veste tristă, dispariția lui Dorin Țăranu, un instrumentist care a cântat ani de zile în trupa ei. „DOAMNE ce zi, inima mea a adunat atat de multe bucurii si necazuri deopotriva”, a postat Stana. (vezi câți bani a strâns Stana Izbașa la o petrecere)


In articol:

Citeste si: Ce TRAGEDIE! Gabriel Cotabiţă e în doliu! A murit în această dimineaţă! "Drum lin! Eu nu te voi uita niciodată..."

Citeste si: Casa Regală a României este în doliu: "România pierde un tezaur viu al istoriei contemporane"

Citeste si: A murit din cauza coronavirusului! Iulia Vântur, în doliu: „Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna”

„Nu stie daca sa se BUCURE pentru maestrul TITEL, care astazi isi sarbatoreste ziua de nastere sau sa planga pentru trecerea in nefiinta si plecarea in lumea celor drepti,mult prea devreme,a colegului meu drag si talentat,maestrul DORIN TARANU!!!”, a continuat Izbașa.

fara descriere

Stana Izbașa este în doliu: "Ai fost un om deosebit!"

“Imi voi aminti mereu cu multa placere de clipele minunate petrecute impreuna pentru ca ai fost un OM DEOSEBIT!!! Dumnezeu sa te primeasca in imparatia lui si sa te odihneasca in pace, AMIN.”, a mai scris artista populară.

“De el chiar o sa-mi amintesc cu drag si cu placere,un om foarte respectuos si serios,care nu m-a suparat niciodata in multii ani de colaborare!!! Daca Dumnezeu a ales sa-l ia la el,ce pot sa fac, poate are si el nevoie de oameni buni?!”, a încheiat Stana Izbașa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate