Lovitura de gratie data de Becali lui Minune, in campania electorala de acum cativa ani!

Desi il aprecia pe Adi Minune si il considera unul dintre cei mai talentati manelisti, Gigi Becali nu s-a sfiit sa ii taie macaroana atunci cand i s-a ivit ocazia.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereGigi era dur la alegeriAstfel, in urma cu sase ani, pe vremea cand cantaretul se afla in plina campanie electorala la Stefanesti, pentru un post de consilier, si il sustinea pe Aurel Parvu la primarie, Gigi i-a fost un aprig adversar.

Latifundiarul din Pipera il avea la inima, la vremea respectiva, pe Anghel Rababoc, care venea de pe listele PNG-ului, partidul lui, si, normal, ca facea tot ce ii statea in putere ca oamenii sa il voteze pe el si nu pe preferatul manelistului.

fara descriereMinune, in campanie electorala“Becali il aprecia pe Minune, dar pentru el, politica si rezultatele erau mai importante! Astfel ca, in campanie, afaceristul l-a ridicat in slavi pe candidatul lui si i-a pus bete in roate lui Adi atunci cand acesta se chinuia sa il ajute pe Parvu! Gigi a fost in stare sa ii aduca in localitate pana si pe Florin Salam, finul lui Minune, Taraful de la Clejanii sau pe cuplul Tociu-Palade, “oamenii de casa” ai manelistului, pentru a aduna voturi, si, in final, a si avut castig de cauza. Candidatul lui a fost ales primar, iar Adrian s-a consolat doar cu postul de consilier”, au povestit persoane din Stefanesti!

EXCLUSIV! Ea este nepoata necunoscuta a lui Gigi Becali! Femeia este un medic foarte respectat si o persoana foarte iubita in spital

Luminita, sotia lui Gigi Becali, si-a inchiriat un apartament de lux in hotelul lui Hagi. Vrea sa fie mai aproape de sotul ei!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate