Lovitură de teatru? Augustin Lazăr și-a depus dosarul de pensionare

O nouă lovitură de teatru în politica românească! Augustin Lazăr și-a depus dosarul de pensionare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Augustin Lazăr, Procurorul General al României, și-a depus dosarul de pensionare. Din primele informații, acest lucru ar putea fi considerat o ”lovitură de teatru”. Pensia lui Augustin Lazăr ar putea ajunge la aproape 30.000 de lei lunar.

Citeste si: Rareş Bogdan a recunoscut că e bogat datorită soţiei sale: ”E fiica unui milionar clujean. Nu mi-e ruşine să vorbesc despre averea mea”

Citeste si: Oglindă, oglinjoară, cine are vila mai mare! Augustin Lazăr și Tudorel Toader ”se bat” și în imobile | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Laura Codruța Kovesi a primit interdicție! Ce s-a întâmplat după 6 ore de audieri

”O lovitură de teatru în cazul lui Augustin Lazăr. Surse CSM au confirmat că și-a depus cerere de pensionare, dosarul a fost trimis la Inspecția Judiciară, cei de la CSM trebuie să afle dacă există sancțiuni disciplinare, am înțeles că răspunsul a venit negativ. Cel care va decide cu privire la pensionarea lui Augustin Lazăr este Klaus Iohannis (...) Știm că sunt câteva plângeri care îl vizează, cu cât reușește să se pensioneze mai repede, cu atât iese mai liniștit la pensie și cu o pensie mai mare (...) Este o încercare de a ieși cât mai bine financiar”, a spus Ana Maria Bujor la Antena 3.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate