Lovitură de teatru! Deși Nicu Maharu era logodit cu Roxana, el mai era disputat de o femeie înainte să moară! Iustina a stat pînă în ultima zi cu el EXCLUSIV

Nicu Maharu avea mare lipici la femei, chiar dacă de un an se lupta cu o maladie nemiloasă!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Ani de zile, Nicu Maharu era recunoscut în mediile mondene drept iubitul Simonei Sensual! Afacerist cu mulți bani, cu o plăcere exagerată să își piardă nopțile in localurile cu lăutari și licori bahice, bărbatul a fost și cel care a sustinut-o financiar pe fosta vedeta Playboy.

La un moment dat însă, lanțul de iubire s-a rupt și fiecare a luat-o pe drumul lui. Dacă Simona a ales să fie împreună cu un afacerist, Maharu a avut-o alături pe Roxana, femeia care l-a susţinut în perioada teribilă după ce a suferit accident vascular cerebral, urmat de o paralizie temporară pe partea dreaptă și apoi de cancer. 

Citeste si: O nouă naștere în showbiz! A devenit mamă a treia oară! Prima fotografie cu bebelușul

Citeste si: Andreea Bălan, operată a doua oară! "Putea să moară, hemoragia era foarte gravă"

Citeste si: Sora Deliei a fost externată, la câteva zile de la naștere! Primele declarații ale Oanei Matache

Mai mult, Maharu s-a logodit recent cu Roxana, comandând două inele de logodnă personalizate. Cel pentru ea avea inscipţionat pe interior numele de Nicu, în timp ce al lui Maharu a fost ştanţat cu numele Roxanei. E clar că totul s-a întâmplat  înainte să moară. 

“Mă rog pentru tine, nu doar să fii căsătorită, ci să vrea Dumnezeu să trăiască şi domnul Nicu şi să mi-l poţi prezenta....Te iubesc Roxana......vreau tot ce poate fi mai bun pentru amândoi......Îl iubesc şi pe Nicu şi mă rog pentru el”, i-a scris o bună prietenă logodnicei lui Maharu.

Nicu Maharu a murit iubit de două femei! Bărbatul nu a putut alege între Roxana și Iustina

Pe de altă parte, se pare că Nicu Maharu a murit iubit de două femei! Reporterii WOWbiz.ro dezvăluie în premieră că bărbatul mai avea o relație cu Iustina, o blondă frumoasă care lucra în străinătate! De altfel, femeia l-a vizitat recent și a rămas lângă el o vreme! ”A stat cu el și miercuri a luat avionul înspre Germania! Nu a apucat să ajungă la destinație că a și aflat că Nicu murise! Așa că se va întoarce mâine în țară pentru inmormântare”, au dezvăluit apropiații!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: