Lovitură de teatru în lupta pentru moștenirea lui Cornel Galeș! Fiica stewardesă a acestuia a intrat în procesul pentru avere cu băieții Ilenei Ciuculete! DEZVĂLUIRI

Lupta pentru moștenirea lui Cornel Galeș se dă între fiii Ilenei Ciuculete și Claudia, fiica lui Galeș.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Lupta pentru moștenirea lui Cornel Galeș continuă la Tribunalul București. Inițial, părțile care s-au înfruntat în proces au fost fiii Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi Sfetcu, și Cornel Galeș. WOWbiz.ro a relatat că din toată averea Ilenei Ciuculete a mai rămas un singur apartament, situat într-un cartier rezidențial din Ștefănești. Conform unor surse, judecătorii i-au pus în vedere lui Cornel Galeș să nu înstrăineze imobilul până la finalizarea procesului cu băieții Ilenei Ciuculete, iar Galeș l-a închiriat.

Citeste si: Cornel Galeș a murit certat cu fratele lui! Ce decizie a luat Marian Galeș chiar înainte de înmormântare. Familia este scandalizată

Citeste si: Probleme mari pentru băieții Ilenei Ciuculete! Mugurel își caută de lucru: ”Sunt liber de contract”

Citeste si: Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă! Cum a reacționat regretata cântăreață când a aflat?

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Galeș a murit, însă, pe 1 decembrie 2019, într-un accident rutier în Spania. Apartamentul nu mai avea proprietar, iar Mugurel și Cristi Sfetcu se așteptau ca fiica lui Cornel Galeș din prima căsnicie, Claudia, să-și intre în rolul de moștenitoare. Se specula că, dacă va accepta succesiunea, femeia se va trezi cu un proces pe cap. Pe fond, băieții lui Ciuculete au câștigat și ar fi trebuit să primească de la Galeș aproape 70.000 euro, însă acesta a făcut apel. (vezi imagini de la pomana de 6 luni pentru Cornel Galeș)

Lupta pentru moștenirea lui Cornel Galeș. Apartamentul a costat peste 100.000 de euro

Cornel a achiziționat apartamentul cu 91.000 euro și a mai investit aproape 15.000 euro în el, conform propriilor declarații. "Așa că fiica sa ar moșteni și o posibilă datorie, pe care trebuie s-o achite din vânzarea imobilului. Rămâne de văzut dacă fiica lui Cornel se va ”lega la cap” cu această situație din care ar putea rămâne cu puțini bani, după ce va achita și toate taxele notariale necesare. Ea este singura moștenitoare legală rămasă în viață. Apropiații familiei șușotesc că aceasta a fost la un moment dat tentată să facă acest lucru. Într-o discuție pe care aceasta a avut-o cu o persoană foarte apropiată lui Galeș, tânăra s-ar fi interesat de moștenirea de la tatăl ei, însă asta s-a întâmplat la doar câteva zile de la moartea lui Galeș. Între timp, ea nu a făcut nici un demers în acest sens.”, a relatat WOWbiz.ro.

Chiar acest lucru s-a întâmplat recent, pentru că, conform portal.just.ro, numele Claudiei Stroe apare ca apelant pârât în procesul cu frații Sfetcu. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru 25 iunie 2020.

Claudia este fata din prima căsnicie a lui Cornel Galeș, cu Nela Pințoiu. Prima soţie a lui Cornel Galeş este expert la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Nela Pinţoiu, femeia care i-a dăruit o fiică lui Galeş, pe Claudia, a absolvit, în 1981, Facultatea de Aeronave din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti.

Lupta pentru moștenirea lui Cornel Galeș: "Cornel și Claudia nu au mai vorbit de ani buni"

Claudia a moștenit pasiunea pentru aviație a mamei sale, fiind stewardesă la o companie lowcost. “Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”, a declarat Nela Pinţoiu, pentru Click, despre fostul ei soţ.

”Cornel și Claudia nu au mai vorbit de ani buni, nu s-au înțeles deloc. Cornel, practic, la fel ca și Ileana Ciuculete, nu simțea că are o fată, un copil, relația lor fiind extrem de tensionată. S-a și judecat cu Claudia pentru pensia alimentară, ea a cerut să îi fie plătită până la finalizarea studiilor...”, a relatat, pentru WOWbiz.ro, una dintre cele mai apropiate persoane de Cornel Galeș.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Anunțul disperat făcut de fata de suflet a Ilenei Ciuculete: „Pot să mor”

Fiul Ilenei Ciuculete e împotriva folosirii măștilor de protecție: „Afectează cu adevărat plămânii, inima și creierul”

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Nunta secretă din familia Ilenei Ciuculete! Nepotul cântăreţei s-a însurat, iar la petrecere a participat şi mama Ilenei! FOTO

Apariţie incredibilă la mormântul lui Cornel Galeş! Vezi cine e bărbatul care nu a fost la înmormântarea lui Galeş, dar s-a dus acum la locul de veci

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies