Lovitura de  teatru! Ruby, insarcinata? Prima reactie a staff-ului cantaretei dupa zvonurile care au impanzit in ultimele zile lumea artistica!

De cateva zile, prin lumea artistica autohtona circula o serie de zvonuri conform carora Ruby ar fi insarcinata.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereRuby a disparut o vreme din peisajul artistic, iar oamenii din jurul ei au inceput sa teasa povesti dupa povesti! Una dintre ele ar fi aceea ca frumoasa cantareata este gravida si de aceea, prefera sa nu mai apara in lumina reflectoarelor. “Ruby este insarcinata si copilul ar avea un tata celebru…”, suna barfele pe seama artistei.

Daca gurile rele sunt sigure de informatii, ei bine, staff-ul solistei le infirma cu tarie. “Ruby sigur nu este gravida! Ea este o persoana foarte deschisa fata de cei cu care lucreaza si o astfel de situatie ar fi fost discutata cu siguranta in cadrul echipei sale! Nu este genul de om care se fofileaza sau ascunde ceva de managerii ei, mai ales acum cand se pregateste sa dea lovitura cu un proiect muzical de amploare! Zvonurile nu sunt reale, iar cantareata si-a facut deja planurile pentru un turneu, basca si-a stabilit si o parte dintre spectacolele de Sarbatori, undeva in zona Moldovei! Atunci cand va fi cu adevarat insarcinata, va anunta, deocamdata, nici nu se pune problema”, a declarat Oxy, managerul artistei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate